-
best song...
Poslechněte si tuhle-Everyone's at it,podle mě best song z desky It's Not Me,It's You...
http://www.youtube.com/watc h?v=DRs5I4JTX94&feature=related -
-
Re: best song...
tak si poslechni song its not fair na youtube *14* *3* *5*
-
-
krecek105
Jo mam jí taky ráda. *3* Ale nej písnička je od ní Smile je to SUPER. *15* *14* -
-
Re: krecek105
Jj a slyšela si písničku 22? -
-
Re: Re: krecek105
Viděli jste někdo ten videoklip jak Lily chodila mezi zvířaty? -
-
Re: Re: Re: krecek105
jo iděl na youtube *3* *3*
-
-
-
-
???
může mi nějakej její fanoušek říct, jestli je pravda, že byla těhotná? protože jsem to někde četla (teda aspoň myslím, že to byla Lily), ale teď už se o jejím dítěti nic nepíše...tak by mě zajímalo, jestli vůbec nějaký dítě má nebo ne... -
-
Re: ???
jo těhotná byla,ale potratila -
-
Re: Re: ???
aha...tak to je mi teda líto... *9*
-
-
-
Nevíte někdo,
jak se jmenují ženský v doprovodu v klipu Not Fair ? -
Lily je super
je sprová-a kdo říká že není pěkná tak to není pravda-není to žádna plastcká barbína-to je všechno.má super písničky a super hlas.... *3* *3* *4* -
-
Re: Lily je super
Přesně a její písničky jsou úžasný to říkají jen závistivci! Protože je moc hezká! -
Re: Lily je super
Ona je úplně k sežrání... Viděl jsem verzi not fair (http://www.youtube.com/watch?v=xwL LyM3jMMY&feature=related) zřejmě už jste ji viděli též, tam má ještě k tomu nádhernej účes... Navíc je jen o pouhej den mladší než já :) Já jí prostě žeru *1*
-
-
super baba
tahle holka mě dostala písničkou Not fair.protože doma dělám muziku na jednom studiu,vzala jsem si jí do parády a pracuju na remixu.fakt bomba,jen tak dál. *3* -
-
Re: super baba
moje nej. písen je not fair *4*
-
-
Skvělá zpěvačka
Je to upe skvěůá zpěvačka ...A líbí se mi hrozně její písničky hlavně Not Fair mám to i v mobilu -
-
Re: Skvělá zpěvačka
já taky.
-
-
váš názor
Ahojky.. podle mě je Lily Allen o hodně lepší než Katy Perry *4* -
tžu
je fakt super zpěvačka má ty nej písničky
prostě superrr *14* -
(-_-)
super holčina *14* *14*