Přejít na výpis diskuzí

Lily Allen

OSOBNOST 31.12.2006 
58 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4evercharmed

Lily je super

je sprová-a kdo říká že není pěkná tak to není pravda-není to žádna plastcká barbína-to je všechno.má super písničky a super hlas.... *3* *3* *4*
    • mylove

Re: Lily je super

Přesně a její písničky jsou úžasný to říkají jen závistivci! Protože je moc hezká!
    • Re: Lily je super

Ona je úplně k sežrání... Viděl jsem verzi not fair (http://www.youtube.com/watch?v=xwL LyM3jMMY&feature=related) zřejmě už jste ji viděli též, tam má ještě k tomu nádhernej účes... Navíc je jen o pouhej den mladší než já :) Já jí prostě žeru *1*
  • Lilly Allen

Ahoj :-).
    Než jsem poznala Lilly jako zpěvačku slyšela jsem písničku Smil,e již je to dlouho a moc se mi líbila :-).
    A teď nedávno, když jsem dostala MP4 jsem si říkala, že si písničku Smile stáhnu no a poslechla jsem si několik jejích písniček a hned jsem si jich stáhla asi pět.
    Potom jsem si jí tady na osobnostech našla a co nevidím Lily je narozená ve znamení báka, já také. Dívám se dál a co nevidím je narozena 2.5.1985 a já jsem narozena 3.5.1995.
    No není to hezký?
    Lily Allen je od deset let a den tarší než já :-D.
    • Re: Lilly Allen

Já sem narozená 2.5. takže.. fuck you fuck you very very much.. (nemůžu najít smajlíka s vyplazeným jazykem tak si to všichni domyslete)
    • Re: Lilly Allen

Není to hezký. Je to normální. A máš tam dost chyb, ehm.
  • best song...

Poslechněte si tuhle-Everyone's at it,podle mě best song z desky It's Not Me,It's You...
    http://www.youtube.com/watc h?v=DRs5I4JTX94&feature=related
    • Re: best song...

tak si poslechni song its not fair na youtube *14* *3* *5*
  • Vše nej!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Nej písnička FUCK YOU!!! Lily je skvělá
  • Lily je cool

Je dobra.. Rek bych ze je cool v tom smyslu co si pod slovem cool predstavuju *3*. Proste tak nejak vesele podava ve svych pisnickach svuj nahled na zivot.. Hezky se to posloucha a je to roztomile a navykove.
  • Lily a muži

Holka je na starší :) hmmm

www.moderatorka.cz/?clanek= 468
    • Re: Lily a muži

To splňuju, sice jen o den, ale přece :D
  • monikasmajlo

B- Day

cšechno nej k narozkam *3*
  • Všechno nej..

Všechno nejlepší Lili..:-)..;-)..:-D..:-)..;-)
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit