-
Lily je super
je sprová-a kdo říká že není pěkná tak to není pravda-není to žádna plastcká barbína-to je všechno.má super písničky a super hlas.... *3* *3* *4* -
-
Re: Lily je super
Přesně a její písničky jsou úžasný to říkají jen závistivci! Protože je moc hezká! -
Re: Lily je super
Ona je úplně k sežrání... Viděl jsem verzi not fair (http://www.youtube.com/watch?v=xwL LyM3jMMY&feature=related) zřejmě už jste ji viděli též, tam má ještě k tomu nádhernej účes... Navíc je jen o pouhej den mladší než já :) Já jí prostě žeru *1*
-
-
Lilly Allen
Ahoj :-).
Než jsem poznala Lilly jako zpěvačku slyšela jsem písničku Smil,e již je to dlouho a moc se mi líbila :-).
A teď nedávno, když jsem dostala MP4 jsem si říkala, že si písničku Smile stáhnu no a poslechla jsem si několik jejích písniček a hned jsem si jich stáhla asi pět.
Potom jsem si jí tady na osobnostech našla a co nevidím Lily je narozená ve znamení báka, já také. Dívám se dál a co nevidím je narozena 2.5.1985 a já jsem narozena 3.5.1995.
No není to hezký?
Lily Allen je od deset let a den tarší než já :-D. -
-
Re: Lilly Allen
Já sem narozená 2.5. takže.. fuck you fuck you very very much.. (nemůžu najít smajlíka s vyplazeným jazykem tak si to všichni domyslete) -
Re: Lilly Allen
Není to hezký. Je to normální. A máš tam dost chyb, ehm.
-
-
best song...
Poslechněte si tuhle-Everyone's at it,podle mě best song z desky It's Not Me,It's You...
http://www.youtube.com/watc h?v=DRs5I4JTX94&feature=related -
-
Re: best song...
tak si poslechni song its not fair na youtube *14* *3* *5*
-
-
Vše nej!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Nej písnička FUCK YOU!!! Lily je skvělá
-
Lily je cool
Je dobra.. Rek bych ze je cool v tom smyslu co si pod slovem cool predstavuju *3*. Proste tak nejak vesele podava ve svych pisnickach svuj nahled na zivot.. Hezky se to posloucha a je to roztomile a navykove. -
Lily a muži
Holka je na starší :) hmmm
www.moderatorka.cz/?clanek= 468 -
-
Re: Lily a muži
To splňuju, sice jen o den, ale přece :D
-
-
B- Day
cšechno nej k narozkam *3* -
Všechno nej..
Všechno nejlepší Lili..:-)..;-)..:-D..:-)..;-) -