Přejít na výpis diskuzí

Lily-Rose Depp

OSOBNOST 23.11.2009 
59 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale Vanessa je taky hezká, vypadá hrozně atypicky.
  • zuzik-depp
    Jsem o dva měsíce a dva dny starší něž Lily... Jsem tak šťástná, že jsme se narodily ve stejném roce....
  • Víte proč je na Osobnostech? Protože její táta je osobnost. Ona sice ne, ale je to jeho dcera.
    • Ono vázne ty jsi mi ale chytrá *15* *15*
  • wendy92

Princezna Lily

Je to úžasná holčina, a krásná. Doufám že bude jednou taková jací jsou její rodiče *4*
    • Re: Princezna Lily

SOUHLAS *3* *3* *3* *1* *1* *9* *3*
  • wendy92

Očka

Má Johnnyho oči.. *4* *14*
    • Re: Očka

přesně Johnnyho jiskru v očích
  • tohle si myslím

Má oči i ústa po tatínkovi. Nápadníků bude mít nejpíš tolik co Johnny Depp faninek. Johnny by měl zpřísnit ochranku a zvýšit okna s mřížemi, protože už Lily teď vypadá roztomile a skvěle za pár let by od ní kluky neudržela ani armáda spásy a to jsem holka co jen obdivuje jejího tatínka. Přála bych si být její matkou. Mít krásnou dceru a vedle sebe muže co za věrnost ke své ženě strčil i ruku do ohně. *14* *4* *4*
  • anděl jmenem lily rose

je nadherna,hrozne bych chtela vypadat jako ona,,,je po johnnymu je mu hodne podobna, ale i vanesse...a ma urcite uz ted na kazdym prste 10 kluku...ta to bude mit v zivote jednoduchý.....ale preju ji to.:-)))
  • Lily

Lily je ta nejhezčí a nejstylovejší holka, kterou jsem kdy videl. Už jen pro krásu by zde mela být. Její máma je taky hodne pekná. Jen proto, že jí skrz Deppa závidíte.
    Oliver
  • Lily

Lily je ta nejhezčí a nejstylovejší holka, kterou jsem kdy videl. Už jen pro krásu by zde mela být. Její máma je taky hodne pekná. Jen proto, že jí skrz Deppa závidíte. Tak si myslíte, že je hnusná.
    Oliver
  • berusska102

Happy birthday

Všechno nejlepší Lily:) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit