-
Mám ji ráda je hezká a úspěšná!!! Možná si o ní někdo myslí, že je to kráva, ale není! Mám ji ráda takovou jaká je!!! *4* *3* *4*
-
Je supééééééééééééér. Mám ji ráda, protože se nemusí přetvařovat jako jiné herečky. Je krásná i když nechce!!! *3* *3* *3* *4*
-
Je supééééééééééééér. Mám ji ráda, protože se nemusí přetvařovat jako jiné herečky. Je krásná i když nechce!!! *3* *3* *3*
-
mno jakože zas až tak mocinky velka hééérečka neni.ALE DRŽIM JI PALEČKY. *3*
-
lin ma celkem talent aji je v poho na pokec vim to pac bydlim tri roky v new yorku a obcas jedu za otcem do cr.jezdim taky za tetkou do l.a.lidi ze showbysnysu sou celkem v pohode az na nektery vyjimky *5*
-
SOUNDTRACK
Plosim plosim.....nevite kdo zpívá pisničku, hraje ve filmu mezi nami děvčaty, když ten organizátor ukazuje Rianovi podpis od Tess/anny na zadku....a pak jak Tess/Anna přichází do toho baru kde pracuje Jake. Moccc plosim...v soundtracku totiž myslim neni.Dik moc -
Lindsey
je super herečka a já jí mám moc ráda *3* -
lindsay je naozaj kvalitna herecka, aj ked som ju najprv kusok odcudzovala za tie jej niektore fotky, ale uvedomila som si, ze to patri k showbyznisu, takze jej drzim palce nech sa v nom udrzi co najdlhsie....
-
ale ty úplně blonďatý vlawsy jí vůbec nesluší.Ale vůbec.Jinak je krásná!
-
Je to prostě nádherná ženská a má krásný pevný prsa.A herečka je taky moc dobrá-stejně tak i zpěvačka.
-
Lindsay je opravdu moc krásná, ale rozhodne nesouhlasím s tím, že by byla tak úžasná herečka. O někom, kdo hraje v teenagerovských komediích se to nedá tvrdit. Ale držím ji palce ať si vyřeší problémy s drogama a bulimií...
-
Je to kráva!! Co na ní vidíte? *16*
-
lili
je to super herečka *3* -
filmy
Ahojik prosím vás nevíte někdo kde seženu ty filmy Dramarama a Get a clue?? tady se o nich píše ale já je nemůžu nikde sehnat..ani zmínka o nich.. děkuju -
Jessica
je super a je to dobra herecka a ma hezky filmy napr. MEZI NAMI DEVCATY nevim jestli to znate ale jestli ne tak se kouknete je proste bozi!!!!!!! -
Skvělej film.
-
Lindsay Lohan
Je to super herecka na filmy s ni se muzu divat porad ma fakt talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sbírka lindays lohan
hledám někoho kdo má všechno o lindays loha je super a proto to sháním -
je nej nej herečka co znám
-
Nejlepsi herecka
Nejvic semi od ní líbí filmík Protivný sprostý holky je to fakt nářez herečka=o)řekla bych že se nikomu nevirovná;)