Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jhjjmm

cau lidi taky se vam libi film muj autak brouk a protivny sprosty holky____
  • Vše nej Lindsay
  • Muj názor

Ahoj,podle mě je Lindsay oprvadu prima a talentovaná holka,něco v životě dokázala a já ji mám moc ráda.Navíc si na nic nehraje,a skvěle zpívá.Nechápu jak někdo muže napsat že je p*** ap.Stejně si myslím že ji mnozí závidí její uspěchy,já ji přeji jen to nejlepší a pokud má ráda holku a je s ní štastná tak ji budu jen fandit.Opravdu se nad sebou někteří zamyslete,protože mi to docela vadí ty vaše připomínky a nadávky.Mějte se fajn a mějet rádi Lindsay:-**** *14*
  • h

vy ste krávy je mi podobná a setkala sem se s ní hahhaha *8* *3*
    • Re: h

Fááákt?........kecáš!! *4* *1*
  • Je skvělá!!!! Je to moje nejoblíbenější herečka....
  • Lindsay je nejj

náhodou Lindsay je skvělá...je to její život,ale je blbý,že si ho takhle kazí..ale její role sou úžasný...hraje ve skvělejch filmech... *14*
    • Re: Lindsay je nejj

no já sice lindsay rada nemám ale schodneme se na tom že hraje v dobrých filmech a je dobrá herečka *3*
  • škoda že má komentu 662 z právně měla mít 62 komentu a 1020 fotek měla mít 228 fotek
  • Je skvělá herečka

Lindsay je skvělá herečka a je i krásná.Že teď fetuje a pije je normální.Každý si to jednou zkusí,někdo u pití zůstane,ale u drog nikdo nezůstane.Já chápu proč to dělá,má psychický trable.Kamarádi se na ní vyprdnou,média o ní říkaj že je děvka nebo chlap a ne nemůže si najít přítele.Ale přeju jí hodně štěstí *1*
  • emmag

vše nej!

KWÁSNÝ NAROZKY UŽIJ SI JE,ALE MOHLA BY JSI PŘESTAT S TĚMI SKANDÁLY :)
  • :-)

Všechno nejlepší k narozeninám...........Happy Birthday, Lindsay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit