Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate1997

Je super

Lindsay je skvělá herečka a zpěvačka a to že je lesba to je její věc a stejně kdyby jste všichni vimazali že je lesba tak se vám bude ještě víc líbit!!! *4* *3* *1*
  • Jaká je Lindsay

Je fakt dost super!!!! *15*
  • ...!!!...

znama je dost a je pekna... si divn(Y) (a) *8*
  • obdivuju ji

jak muzete rict ze ji nenavidite kdyz ji vubec neznate!!!!!!!!!!!!ja si myslim ze je to super herecka a dost ji fandim..to ze mela v detstvi problemy s bulimii.no a co?!dostala se zu toho-je dobra,jeji filmy jsou uplny trhaky a ja tleskam BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *4*
  • seznam
  • Lindsay je muj miláššek! Mám ji moc rada, je to nejlepší herecka a zpevacka a její filmy miluju!!!!!!!!! *14*
  • joooooo

lindsay je super nejvíc na ni žeru ty pihy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *16* *4* *1*
  • doporučuji film kde hrála hlavní roli Mezi námi děvčaty *3*
  • ...

ale víte že si hledá kluka??tak asi už lesba není nebo co..
    dělá náke videa dává je na internet a tak si je hledá já jsem dvě videa viděla několik jich bylo na libimseti.cz *15*
  • Lindsay

Lindsay je úžasnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!videla jsem od ni skoro všechny filmy a jsou super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit