Přejít na výpis diskuzí

Lindsey Stirling

OSOBNOST 15.3.2013 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se pokud někoho urazím, ale taky si nemyslím, že by Lindsey patřila k nejlepším houslistům dnešní doby. Neříkám, že na housle hrát neumí ale její projev je jednotvárný a v kombinaci s poskakováním po jevišti moc nevěřím tomu, že by to zahrála čistě. Měla jsem možnost ji vidět na koncertě a popravdě je z mého pohledu cena lístku neúměrná kvalitě. Pokud si někdo chce poslechnout opravdové virtuosi tak může zkusit Joshuu Bella nebo Pavla Šporcla. *3*
    • víš co běž do prd*le je best . Ty stary sr*čky neposlouchám má nej hudbu a je to svělý člověk a myslím si že si zaslouží věčí uznání , na to že poskakuje jak ty říkaš ale říka se tomu tanec jen at víš tak hraje skvěle ti tvoji virtuosi kdyby tak tančili nic nezahrajou *3* *3*
    • A ty to jako zahraješ úplně jako nějaký virtuos... Ty jsi jednička, že jo... Ty umíš všechno, že? *16*
      • Nepsala jsem nic o tom, že hraji na housle kdovíjak dokonale, pro mojí potřebu však dostatečně.
        Je to jen šikovně postavená show, všechny děti jsoou z toho vyplesknuté. ''Ona hraje a ještě u toho hopsá, no teda!'' Ale, nechtěla jsem věřit tomu že na tohle naletí i dospělí lidé. Je mi na nic z toho co se dnes považuje za umění.(Většina nemusí mít vždy pravdu, ani dobrý vkus *2* )
  • Nevim co na ni všichni maj.Podle mně je blbá
    • když tě nezajmá tak se tu ne*er lamko *3* jen jí asi závidíš .
    • Ty seš blbá dvojnásob! ;) Dokaž to co ona a pak se uvidí. nádhero!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit