Přejít na výpis diskuzí

Lionel Messi

OSOBNOST 31.12.2006 
270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leo messsi je ten největší borec na světě není co dodat je to prostě můj
    idol je to nejlepší hráč na světě *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5*
  • Milášenkuju Messiho on je prostě můj nejvetší favorit a nejlepší fotbalista alespoň pro mě a navíc moc krásnej chlap. *14*
  • messi je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *3* *3* *2* *2*
  • Me gustan los fans que nos lamentamos, pero se retiró. *3* *14*
  • všichni mluvěj o Ronaldovi kolik on má zatých míču??? no kolik? Messi má 4 Prostě to je největší Frajer na světě a Ronaldo je koště.. *1* *1* *1* *1* *1*
    • bajunkas
      co se tu bavíte o míčích vbždyt maj stejně 3 messi 3 ronaldo ! *3*
      • Ale .. velká blbost ... Messi má 4 a Ronaldo má 1 ..ale tak nevadí .. těsně vedle*1*
    • presně tak ale messi nemá 4 míče ale 3 ale i tak je to ten největší borec *4* *4*
  • Messi je best kdybych měla ty peníze tak si ho koupím ....Nesnáším Ronalda..nehádejte se kvůli tomu já nemám ráda ronalda protože si o sobě myslí bůch ví co je to jenom namachrovanej frajírek ale messi hraje pro radost.... *3* *14* *14* *5* *1* *2*
    • Jo přesně souhlasím *4* *4* *4* *4*
    • moje řeč..
      VTIP-->Ronaldo říká ''bůh mě seslal na zem abych hrál hezkej fotbal''
      a Messi povídá ''já nikoho neposlal''
      • bajunkas
        no já to našla opačně takže ...............?
      • to je super vtip
    • to je pravda ronaldo si o sobě myslí bůch ví co messi hraje pro radost a pro tým
  • messi je king je to borec
  • Ne není ale u některých lidí to vypadá že mezi sebou bojují kdo je lepší nwm proč se furt o nich tak hnusně byví prostě jim závidí myslím jenom někteří .

Taky můžu říct něco co nasere vás Miluju Chrise a toho Messiho nenávidím příklad jo!

Taky se vám to nelíbí co?

Ale někdo může zase napsat Miluju Lea a nenávidím Ronalda to taky všechno nasere
    • ježiši messi je prostě nejlepší *2* *2* tak už to pochopte!!!
      • Pravda!!!!jo a že někdo píše že Messi neumí přihrávat tak to prrrrr!!! umí a dost dobře
  • ona je nějaká soutěž? to sem nevěděla ale messiho nechci sklamat je proste nejlepší
  • Furt to nechápete sobci staráte se jen o sebe a o to kdo tuto diskuzi vyhraje aby je oba ztrapnil *10*

Tak toto je nejlepší PROSTĚ OBA DVA JSOU DOBŘÍ NĚKDY VÍC LEO A NĚKDY VÍC CHRIS!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit