-
**
Tedka trochu odbočim od fotbalu,protože s těma krátkejma vlasama je prostě úžaasneej!!;)):-* -
ElitaLeo
Messi 4ever..je najlepší!!!!!!!!!! *1* *1* -
*
Žádnej Ronaldo!..Jeho talent mu neberu,ale prostě Leo je Leo ;)) -
-
Re: *
vieš ty čo že messi je lepší a kto ma teraz viac golov messi alebo ronaldo no predsa ronaldo a ronaldo ma už 14 golov a messi ešťe len 4 goly ja na messi serem
CRISTIANO RONALDO HRAč,,,,A MESSI HRAč!!!
CRISTIANO RONALDO JE NAJ HRAč AKO HO PREZýVAME PORTUGALSKA HVIEZDA
CRISTIANO RONALDO JE NAJ HRAč!!! -
hele ty jacksne co máš tlaky na ronalda víš co leo je muj hráč ale ronaldo je taky dobrej třeba ve kličkách tak se koukni na real *3* *5* *4* *5* *5* *10* *16* -
Ronaldo neumí hrat fotbal -
-
robie a ty snad jo ? neumíš ani ze čtvrtiny to co on nebo aj messi *16* *16* *16* tak ....... neurážej
-
a ty snad jo? *16*
-
-
-
:)
Na mistrovství jde nejvíc o to, jaký kdo má štěstí :) koukněte na Villu, jakmile má balon je z toho góól:) .. Messimu se tohle mistrovství nevydařilo.. A co, pro mě ten nejlepšííí .. Vždycky to tak zůstane.. Prostě Viva Messi aNd barceŁona :P! *3* -
-
Re: :)
napodobne . messi je bůh!!!!!! -
Re: :)markysek
njn a jeste Ronaldo ten je nejlepsi..z nich
-
-
MS
na MS byl teda lepsi Ronaldo nez Messi aspon dal gol a on nedal nic je to lemra ....
a Ronaldo dal tolik nahravek
jako tym Portugalsko moc dobry neni
ale Ronaldo je nej
a nejlepsi hrac Messi rozhodne neni..
Ronaldo je nej...
ale stejne ani jednomu to na MS v Africe moc neslo -
-
Re: MS
Kubik to prostě vidí tak, že fotbal je jen o gólech...Fotbal hraju už celkem dost dlouho na to, abych veděl že na góly se samotdřejmně hraje, ale povětšinou má větší zásluhu ten, kterej mu to nahraje přes prázdný kotel a 2 hráč v podstatě jen pohotově zakončí. Ty to vidíš tak, že kdo nedá gól, je automaticky Lemra, ale podívej se kolik práce odvede Messi a kolik Ronaldo, a to nemluvím o Ronaldových egoistických sobeckých "proslovech" a podobně. Messi je daleko chytřejší hrác, a přijde mi že naběhá a odvede strašný kus práce, a Ronaldo když se nedaří týmu tak místo pomoci dohrává zápas se svou typyckou ukřivděnou grimasou *13* -
Ehm, mal by si sa chlapce zamysliet a zacat vyjadrovat ako clovek. *13*
1. Vsetci sme videli ten Ronaldov gol a o umeni to nebolo.
2. Messi je rozvazny typ hraca, ktory sa neulakomi na gol ale ked treba tak zakonci perfektne.
3. Messi je drzitelom Zlatej lopty za rok 2009 ako najlepsi hrac roka.
4. Ronaldo je nagelovany, nasamponovany, pupusko namasteny hydratacnym kremom, ktory vie hrat futbal.
Zhrnutim je to ze futbalovo su obaja perfektny, rozdiel je minimalny, no ako clovek posobi Messi lepsie. A to sa odraza aj na ihrisku, nie vzdy vsak v podobe golov... -
-
Re: Re: MS
Plně souhlasim;))
-
-
Ehm, takže.
Ronaldo - Nagelovanej simulant, kterej dělá ty jeho "Kličky" povětšinou pro diváky, a je řekl bych "atrakcí" Realu.
Sorry, ale takhle ho vidim. Na MS to možná Messimu nešlo, ale Maradona taky není nějaký fotbalový bůh co se trénování týče.
Messi v FCB je daleko prospěšnější než ronaldo v RM. Messi má skvělí dribling a cit pro míc, ronaldo možná taky, ale řekl bych že C.Ronaldo je spíš Model kterej si nechce ušpinit tričíčko. Messi rules *4* -
-
naprosto výstižný...Líp bych to neformulovala;)) -
-
Re: Re: Re: MS
Asi tak.. :)taky mi to tak příde.at sis ornaldem vytřou huby a vubec je jen zaba a ne nak uzasnej fotbalista!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Jeeeeeeeeee mi argentiny strašně líto, ještě k tomu nedala ani gol, a messi asi 2 nebo 3 vystřelil na bránu!!!!A ronaldo je nagelovanej šamponek!!!!!!!! *1* *15* -
-
je to samponek je peknej a dobrej...a jeste ke vsemu uz je tata =D neumim si ho jako tatu predstavit =D
Ronaldo is best....
-
-
-
!!!!
MEssi je nej fotbalista ..je to prostě bOrEc !!!♥ -
-
Re: !!!!
ronaldo je nej
-
-
**
On a Diego jsou nejlepší fotbalisti světa:-)):-** -
přání
všechno nej.nej.nej.nej. k tvým narozkám leo *14* *14* a hodně dalších úspěchů a gólů *3* *3* -
Fenomen
fandím Barceloně už několik let když jsem viděl Ronaldinha tak jsem říkal to je fotbalovej bůh a pak přišel Messi a bozi byli tři - zapomněl jsem na Ronalda( brazilce) Messi je báječný! -
je nej
je supr,lepsi nez ronaldo to je jasny!!!!!!!!!! *1* -
-
Re: je nej
JAsan, že je lepší než nákej nagelovanej šamponek z portugalska -
-
Re: Re: je nej
to teda neni..ronaldo je nej...
-
-
Re: je nej
to neni jasny.....pac Ronaldo je urco lepsi...
-