-
uz me fakt sere jak kazdej Messiho urazi...at uz jakkoliv.jestli je malej a i jiny kraviny..kdyztak za to ze je malej nemůže!.Messi je nejlepsi hrac a tak to zustane.a do pusy si neberty(ve zlim) ani dalsi hvezdy barcy napr villa puyol ard..atd.
-
no ty môj zlatý sa radšej nauč písať a až potom kritizuj takého fotbalistu ako je Messi, pardón Pán MESSI !!! Pretože z teba očividne hovorí ZÁVISŤ ! Ty mu môžeš len ticho závidieť ty PRIMITÍV !!
-
pane bože jaky dementni decka sem pišou ty komenty Cituji:messi si uprd a odletel z villou az na severni pol...) bože to muze napsat fakt jen nekdo kdo neni moc vpořadku jo a messi je samozdřejmě nejlepší fotbalista světa
-
Messi is the best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4*
-
vsetci len messiho kritizujete keby ste boli aspon s polovice taky ako on tak potom mozete kritizovat ale ani jeden z vas nie je taky ako on a nikdy nebude
-
messi nema nijaku techniku *16* ale vlasima az po zem *11* a je mali jak mis *8* len kebi mal bol do kakani messi za iba robi na takichto fodbalistov ake je etoo henry a taki ini fodbalisti
-
Messi je lepši hrač než ronaldo.
-
Re: Lionel Messi
jj má úžasnou techniku -
Lionel Messi
...ten kluk se prostě narodil s balonem u nohy... *3* -
messi
messi je nej a bude teda mozna a ja chcu byt tak dobry jak messi *1* -
♥
je uzasnej *14* *14* *14* -
Re: fotbal
noo žoé moažna jo ale ronaldo se chce jen ukazovat lidem a prostě tn fobal hraje jako jo teď zas můžu machrovat že anoooo... -
Re: Kdyby chodil ....
ehmm nooooo, to by stála upně stejně plotože messi je sice frajer ale pique taky takže ...... -
Re: Re: Kdyby chodil ....
a co myslíš žš byla původně Shakira ? *1* *15* I když teď ve 34 letech může být už přirozeně spíš šedovlasá !! *15* -
Re: Kdyby chodil ....
Jo to by měla o dost větší cenu,ale messi je prý na černovlásky *14* -
Re: fotbal
Sohlasim s tebou,každý fotbalista má svou přednost,př:vedení míče,fotbalovou představivost atd.. ti dva jsou vyjímeční jako každej fotbalista,nelze je srovnávat *3* -
Re: Re: Re: MS
Asi tak.. :)taky mi to tak příde.at sis ornaldem vytřou huby a vubec je jen zaba a ne nak uzasnej fotbalista!!!!!!!!!!!!! -
Re: GENIÁLNI MESSI
to je škoda že neni cech..hlavne ze ale neni cech cristiano ronaldo!!!!!! fujk yten je nechutnej *3* -
Kdyby chodil ....
...se Shakirou stála by jejich fotka víc peněz,než když je Shakira s Piquém.. *15* -
hej
messiho uz mam rad 3 roky lebo som videl ako dobre hraje.... *4* *3* *5* *15* *4* *8* a zasluzene sa stal najlepsim hracom roka 2009 *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*