-
Messi je dobrý hráč ale není ani špatný Ronaldo. Prostě+ tihle dva to dobře umí na hřišti *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Jo no já to mám naopak ale je to jedno ne?jde tu o hru a on fandy a všimla jsem si že všichni všechny pomlouvaj atd....ale zajímalo by mě kolik by byla výhra nad někým kdyby v jednom týmu hrál jak messi tak ronaldo :D
-
-
dal 4 goly protoze soluje a nejlepsi hrac urcite neni
-
-
nini to solista tak drz hubu!!!!!!!! *16* *16* *16* Messi je borec *3* *3* *3*
-
-
s tim souhlasim leo a barca jsou nej
-
Jsi nejlepší, fandím ti moc i na mistroství světa, jsi boží, zatím papa
-
ma pravdu Ronaldo je lepsiiii *15*
-
ale vypada na 40 *1*
-
přesně anonymka že
-
messi nema nijaku techniku *16* ale vlasima az po zem *11* a je mali jak mis *8* len kebi mal bol do kakani messi za iba robi na takichto fodbalistov ake je etoo henry a taki ini fodbalisti
-
-
Ale prosimtě závist nic lepšího se nehodí a no a co že je malý je dobrý hráč je je nejlepší je a techniku má umíš to co on pak si ho v tom případě pomlouvej vlasy má dole víš :D a ještě jednou není malý v dětství měl málo růstovích hormonů projed si ho !!!
-
Ej ty se LASKAVĚ spamatuj..!Co ho urážíš..!Ty si ubohej bestak si hnusnej jk CHLUPATÁ prdel!!DOKAŽ to co Messi a pk si ho urážej ae TY si Tlustý h*vado KTERÝ nedělá nic jinýho než *UBOZE POMLOUVÁ*..!Laskavě se VSPAMATUJ..A běž šostat svoju MATKU..TY zmrde..!:)
-
no ty môj zlatý sa radšej nauč písať a až potom kritizuj takého fotbalistu ako je Messi, pardón Pán MESSI !!! Pretože z teba očividne hovorí ZÁVISŤ ! Ty mu môžeš len ticho závidieť ty PRIMITÍV !!
-
-
messi je nejlepsi