Přejít na výpis diskuzí

Lionel Messi

OSOBNOST 31.12.2006 
270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Messi je dobrý hráč ale není ani špatný Ronaldo. Prostě+ tihle dva to dobře umí na hřišti *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • bajunkas
      Jo no já to mám naopak ale je to jedno ne?jde tu o hru a on fandy a všimla jsem si že všichni všechny pomlouvaj atd....ale zajímalo by mě kolik by byla výhra nad někým kdyby v jednom týmu hrál jak messi tak ronaldo :D
  • dal 4 goly protoze soluje a nejlepsi hrac urcite neni
    • nini to solista tak drz hubu!!!!!!!! *16* *16* *16* Messi je borec *3* *3* *3*
  • s tim souhlasim leo a barca jsou nej
  • Jsi nejlepší, fandím ti moc i na mistroství světa, jsi boží, zatím papa
  • ma pravdu Ronaldo je lepsiiii *15*
  • ale vypada na 40 *1*
  • přesně anonymka že
  • messi nema nijaku techniku *16* ale vlasima az po zem *11* a je mali jak mis *8* len kebi mal bol do kakani messi za iba robi na takichto fodbalistov ake je etoo henry a taki ini fodbalisti
    • bajunkas
      Ale prosimtě závist nic lepšího se nehodí a no a co že je malý je dobrý hráč je je nejlepší je a techniku má umíš to co on pak si ho v tom případě pomlouvej vlasy má dole víš :D a ještě jednou není malý v dětství měl málo růstovích hormonů projed si ho !!!
    • Ej ty se LASKAVĚ spamatuj..!Co ho urážíš..!Ty si ubohej bestak si hnusnej jk CHLUPATÁ prdel!!DOKAŽ to co Messi a pk si ho urážej ae TY si Tlustý h*vado KTERÝ nedělá nic jinýho než *UBOZE POMLOUVÁ*..!Laskavě se VSPAMATUJ..A běž šostat svoju MATKU..TY zmrde..!:)
    • no ty môj zlatý sa radšej nauč písať a až potom kritizuj takého fotbalistu ako je Messi, pardón Pán MESSI !!! Pretože z teba očividne hovorí ZÁVISŤ ! Ty mu môžeš len ticho závidieť ty PRIMITÍV !!
  • messi je nejlepsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit