-
Lionel Messi
...ten kluk se prostě narodil s balonem u nohy... *3* -
-
Re: Lionel Messi
jj má úžasnou techniku
-
-
messi
messi je nej a bude teda mozna a ja chcu byt tak dobry jak messi *1* -
♥
je uzasnej *14* *14* *14* -
Kdyby chodil ....
...se Shakirou stála by jejich fotka víc peněz,než když je Shakira s Piquém.. *15* -
-
Re: Kdyby chodil ....
ehmm nooooo, to by stála upně stejně plotože messi je sice frajer ale pique taky takže ...... -
Re: Kdyby chodil ....
Jo to by měla o dost větší cenu,ale messi je prý na černovlásky *14* -
-
Re: Re: Kdyby chodil ....
a co myslíš žš byla původně Shakira ? *1* *15* I když teď ve 34 letech může být už přirozeně spíš šedovlasá !! *15*
-
-
-
hej
messiho uz mam rad 3 roky lebo som videl ako dobre hraje.... *4* *3* *5* *15* *4* *8* a zasluzene sa stal najlepsim hracom roka 2009 *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
lepčí
Messi je lepší než ronaldo!!..když se koukáš na ty dva jak hrajou tak sice ronaldo to umí s míčem ale messi zase dokáže dojít do zakončení kdykoliv a navíc neni namyšlenej jako ronaldo a to z něho dělá fotbalistu jakej je! *4* neřikam že ronaldo neni dobrej je dobrej na ty dva jentak někdo mít nebude aby byl lepší než tuty dva ale plostě messi je v tuto dobu prostě nejlepší!! -
GENIÁLNI MESSI
MESSI ... *5* TO JE PŘÍNOS S NEBES *4* ANDˇEL S DˇÁBELSKÝM MYSLENÍM . *3* JEN ŠKODA, ŽE NENI ČECH *1* -
-
Re: GENIÁLNI MESSI
to je škoda že neni cech..hlavne ze ale neni cech cristiano ronaldo!!!!!! fujk yten je nechutnej *3*
-
-
fotbal
Ronaldo a Messi jsou Páni fotbalisti..jen blbci srovnavaji jejich fotbalove schopnosti.Ten kdo fotbalu rozumi vi,že každy fotbalista ma svoje a nenapodobitelne umeni.Zadne hrače nemužete přirovnat k Messimu ani k Ronaldovi..ti dva jsou špička ve svem oboru.Ja osobně bych je rad viděl jak nikdo nema a dlouho taky nikdo ani valcujou soupeřovou obranu..na ty dva nebude mit.. *16* -
-
úplná pravda první komentář co mi připadá dobrej Messi a Ronaldo Králové fotbalu
-
Re: fotbal
noo žoé moažna jo ale ronaldo se chce jen ukazovat lidem a prostě tn fobal hraje jako jo teď zas můžu machrovat že anoooo... -
Re: fotbal
Sohlasim s tebou,každý fotbalista má svou přednost,př:vedení míče,fotbalovou představivost atd.. ti dva jsou vyjímeční jako každej fotbalista,nelze je srovnávat *3*
-
-
Messi the Best
Messi je nejlepší...prostě bůůůh... *4* -
MESSI
Je to pravda že Messi je ženatý a má dítě??? *9* -
-
ne ženatej není ale dítě ta jeho holka podle všech časopisů čeká :-)
-
Re: MESSI
Messi dal goooooooooooooooooooooooooooool -
Re: MESSI
ne neni to pravda:)
-