-
Lisa
Já vím že doopravdy nezemřela v Mcleodových dcerách a chci aby to dali znova a jinak a aby tam hrála a nezemřela -
-
Re: Lisa
presne ...!!
-
-
Lisa
Lisa je moc skvělá a krásná. V Mcleodkách mi moc chybí, hrála tam bezvadně a bez ní to není ono. Nemám kabelovku, takže jsem odkázaná jen na naše televize a mohli by dávat více Australských filmů nebo seriálů. Ty Americký mě už nebaví. Nejsou tak vydařený. A mohla by v nich hrát hlavně Lisa *1* -
HLOUPÁ a ÚŽASNÁ
jejda ona je blba i kdyz je uzasna.....je blba protoze tu autonehodu tam udelaly jenom proto pretoze chtela uz odejit s toho serialu.....ale je uzasna protoze je krasna a suprove vsechno hrala a mazane jezdi na koni I LOVE LISA CHAPPELL (Claire MCLeodova) *14* *14* *14* *1* -
Proč vlastně Lisa skončila v McLeodových dcerách? moc mi tam chybý, byla tam mou nejoblíbenější.
-
Škoda že už není v McLeodových dcerách je to můj vzor moc mi tam chybí bez ní to není ono má můj obvid.U té autonehody sem břečela i toho pohřbu vím že to je jen seriál ale smutné to bylo
-
-
taky jsem ji měla nejradši ;)
-
-
Je to skvela herecka,na McLeodovych dcerach bylo hrozny to ze kdykoliv nekdo koncil musel umrit. Kdyby ji nechali s Peterem treba odstehovat do mesta,misto tech zaberu jak lezi mrtva v aute,udelali by lepe ale s tim nic nenadelame. Supr je ze se daji vsechny dily pustit na youtube... Ale chtela bych se vas zeptat na tri veci - nevite nekdo jak se jmenuje ta uvodni pisnicka? A jestli nekdo nevite jestli se da nekde v ČR naucit strihat ovce? Mozna jeste jestli mi muzete doporucit nejaky film nebo serial kterem lisa hraje nejakou sympatickou roli. Dekuju mooc holky *3*
-
:-)
Lisa je super -
-
Re: :-)
ano je super
-
-
Narozky!!!
Hodně štěstíííííčka a zdravííí!!! Krásné narozky Liso!!! -
Ano je pěkná a moc dobrá herečka. A je to moje hned 2.nejlepší herečka. *3*
-