-
Je krásná
-
Všechno nejlepší ;) :D
-
Je moc hezká :-)
-
Skvelá herečka fakt Liv Tyler síce je v úzadí momentálne trošku, ale taky si myslím, že ješte zazárí...
-
Skvela herecka, myluju ji. Trochu je ted v uzadi, ale jesze zazari ....
-
skvělá!! ♥
-
Arwen, všechno nejlepší *14*
-
Podle mě je Liv jedna z nejkrásnějších hereček... takhle vypadat, tak si pískám ;)
-
Tak já bych řekla, že se to spíš myslí jako doba, od které spolu chodí :)
-
Je lepší než Miranda Kerr *14*
-
neřekla bych, že se seznámili letos, znají se přes deset let, od prvního Pána prstenů
-
v Lord of the Rings to ješte ušlo ale jinak nic moc....jako nechi být zlá ale moc ji jako herčku nemusím
-
Proč taky takhle nemůžu vypadat? *3*
-
Všechno nejlepší, Arwen :)
-
Happy birthday Liv! *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Proč si to autoři příspěvků po sobě nečtou, vždyť tam jsou zkomolené věty!
-
U bozske Liv povazuju za nejnelpsi filmy LOTR 1,2,3 a Reign Over me. Miluju Ji, *14*
-
Je úžasná.
Naprosto souhlasím s Monou nesnáším když ji někdo zpochybňuje.Je prostě nejlepší herečka(spolu s Viggem Mortensnem. *1* -
Je moc pěkná asi takhle bych chtěla vypadat (jenže ke mně příroda byla krapet nespravedlivá). *16*
Jako herečka je taky talentovaná, líbí se mi jak ve fimu Armageddon tak i v trilogii Pána Prstenů.
Jen tak dál Liv *3* -
ehm
No, když jsem byla malá , tak se mi hrozně líbila, byla taková elfí, ale z postupem času se mi líbí čím dál tím míň :D čím to?
Jediné fotky ksde se mi líbí jsou ty ,kde je i Viggo Mortensen, protože se dívám na něj a ne nan ni :D ne, nic proti, prostě se mi nelíbí a je herecky nevýrazná