-
Je to powl beze cti, který si myslí, že si může dovolit cokoliv. Proč Livie Šalgovičová s ním žije a SMUTKEM NEOBTĚŽUJE??Protože z toho má výhody první dámy ostuda a parohy jí nevadí.
Hrdinské činy jejího muže:
Do zahraničí za bolševika asi jezdil aby HANIL režim co mu to umožnil ??
Jako předseda vlády OBHÁJIL DISERTAČNÍ PRÁCI- to je ale náhodička
Je NAPROSTO NEZAUJATÝ A OBJEKTIVNÍ PRESIDENT PRO VŠECHNY - ha ha ha
Umí udržet na uzdě svoje emoce - důkaz rozbitý mobil reportéra na jedné z tiskovek, krádež propisky úžasný státnický akt
Jeho synáčkové rázem silně zbohatli po jeho zvolení to je ale náhodička
Je morální s vyjímkou chvilek s letuškami- úžasné
Dokáže vždy najít způsob jak prosadit svou- ostudné jeho znovuzvolení
Takže vidíte co za AUTORITU nám vládne a běda Vám nectít ho!!!!!!!!!!!! -
Smrt pro Klause
Je to milá a slušná dáma, bohužel spojila svůj život s fašistickým prasetem. Paní Klausová, přeji Vám jen dobré, ale kdyby se váš manžel uráčil chcípnout, otevřeli bychom pár flašek Moet. Byl by to krásný den. Váš muž není slušný člověk, jak s ním vůbec můžete žít? -
Livie
Tak odpoví mi někdo, jaké je její dívčí jméno? Byla opravdu dcerou Wiliama Šalgoviče, nebo je to drb??? -
-
Karel
Je vidět že nevíš nic.Pani livia za vobodna Colotková,dcera Vldimíra Colotky 1 tajemníka ú.v.KSČ -
-
nikdo nemůže za to, jaké má/měl rodiče ... livia dnes mluví česky, nevím, co máte...
-
-
Re: Livie
Ano, otec je Viliam Šalgovič, estébácká zrůda, vyjednal vstup sovětských vojsk v 68. Proto se tak úpěnlivě tato prezidentská hmmmm dáma stydí zveřejnit pravdu. No a ten článeček-to snad psal ten řiditel gymplu-prý mnoha věcem rozumí a je VYSTUDOVANÁ ekonomka. Ještě jsem nikde nečetl, že Paroubek je také VYSTUDOVANÝ ekonom, a je, má stejnou školu, jako tunel dědek, tady choť Šalgovičové. To jsou paradoxy. -
-
V době početí Livie Mištinové - Klausové sloužil Viliam Šalgovič jako voják fašistického slovenského štátu na okupovaném území SSSR, takže pokud Livie Mištinová - Klausová nemá ukrajinské či běloruské občanství, je jeho otcovství dost nepravděpodobné.
Odkazy na relevantní zdroje viz můj příspěvek výše.
-
-
-
Moc se mi líbí
Paní Livii Klausovou mám moc ráda. Kdyby se přece jenom rozhodla kandidovat na prezidentský post, tak bych ji nejen podpořila svým hlasem, ale také zorganizovala akce ve prospěch toho, abych přiblížila tuto osobnost co nejširší veřejnosti.Pak by ji jistě také chtěli za prezidentku.
V její prospěch hovoří i zkušenosti, které prožívá jako první dáma. Kdo jiný má tuto zkušenost ???
Kdo jiný nebude trapný začátečník, který udělá mnoho chyb ??
*3* -
Čích je?
Je zajímavé že nejen Livie,ale většina našich politiků nemá napsaný životopis od roku narození do roku 1989.To by vylezlo špíny rodiny Klasouvých.Buď byl Klaus protekční zeť velkého komunisty,nebo byl konfident,jelikož jinak by nemohl studovat v Anglii. -
rozená....
Klausová se přece nenarodila jako Klausová.Proč není uvedeno její dívčí jméno?Že by se za něj styděla?Nebo opět již pracuje cenzura jako řemen?V jiné diskuzi mě jedna paní vyčetla proč lžu a říkám že Klausová je rozená Šalgovičová.Ví někdo čí je pí.Klausová dcerou? *8* -
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Livia_Klausov%C3%A1
-
Re: rozená....
Také jsem se někde dočetl,že paní Klausová je rozená Šalgovičová.Kdysi časopis květy otiskl článek desetnašich prezidentů a jejich manželky. Jen u paní Klausové nezveřejnili její dívčí jméno.Starší jistě vědí,co pan Viliam Šalgovič byl za hajzla.
-
-
Nějak strohý začátek.
Narodila se a hned se seznamovala s Klausem, nikde o členství v KSČ, o jejich cestách v době normalizace do kapitalistické ciziny. To se asi k image moc nehodí, že ? -
rada
myslím, na řešení situace.(vis.výše)
jste také ekonomka a jsou ,,banky ubožáků,,-půjčky chudým-chlapi bez domova-jsou většinou svéprávní,po vojně-často po výkonu trestu-ale lidé kteří prošli utrpením,
3800 čk-je částka zdravotního kursu 4.stupně.
proč nepomoct-otázka. -
free
paní,
jste myslím seznámaná s problémem..chudých,, v čechách.
ale co je horší, to jsou ,,psychiatriké geriatrie,,(domovy dchodců)
poměry jsou tam .... nevím s jakou situací to srovnat.
dík saniták david kučera. -
Klausová
Místo toho povídání by byl zajímavější její minulý i současný vztah k ČEZ! Je někde zveřejněn?