-
they fuck you boy im christoper lloyd banks boy genstr *5*
-
2pac
Jo ale kdyby 2Pac žil tak 50cent nemá šanci!!! *13* -
-
Re: 2pac
ja nwm co resit 2paca a 50centa na profilu lloyda nechapu :D
-
-
lloyd
lloyd banks je dobrej rapper a myslim si že je ho v g-unit škoda *5* -
-
Re: lloyd
co to meles za picoviny ze v g-unit je ho skoda g-unit je spolek nejlepsich raperu, a kdyz teda myslis ze v g-unit je ho skoda tak kam bys ho jako chtel dat do jaky skupiny -
-
Re: Re: lloyd
50cent je kamos muj ama taki doma včeli ul jednou jsem bil unej na veceri rikali jsme tomu genstra tři l.banks je vetsi frajer než 50cent rikali jsme tomu genstrovski den .ok *13* -
Re: Re: lloyd
do žádný, prostě sólovou kariéru, štve mě že v každý dobrý písničce slyšim hlas Fiftyho, ne že nesnašim 50 centa ale prostě podle mě ty Lloydovy písničky ,,Kazí''
-
-
-
No Lloyd banks up fujj
-
-
Muslim si ze by si si to mel razmislet si fajn kluk
-
-
The Game is best
Game je nejlepší West coast raper...a z g unit byl nejlepší Young Buck!!!!! -
Hello Dear,
Hello Dear,
My name is precious patric, am very glade to come across your profile today which i find interesting and wish to let you know that i will like to have a very good relationship with you, i hope you will welcome my friendship request? Please contact me with my privet Email preciou2patric@gmail.com so that l will give you my picture and tell you more about me,
hoping to see your mail
yours truely precious
PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ID preciou2patric@gmail.com
Dobrý den Vážení,
Mé jméno je drahé patric, jsem velmi glade přijít přes váš profil, který i dnes najít zajímavé a chtějí vás informovali, že budu rád, že má velmi dobrý vztah s vámi, doufám, že budete vítáni přátelství mé žádosti? Prosím, kontaktujte mě s mou ptačí zob Email preciou2patric@gmail.com l tak, že vám můj obrázek a řeknu více o mně,
Doufají, aby váš mail
Vy opravdu drahé
Kontaktujte mne prosím s touto e-mailovou ID preciou2patric@gmail.com -
gangsta
lloyd banks je nej raper na svete nikdo se mu nevyrovna ani 2pac *13* -
-
Re: gangsta
g-unit jsou jasně nej. rapeři a gangstři *5* .
-
-
curak
vždit ma hlas jak čuráček tupac byl opravdový gangster -
-
Re: curak
Lloyd Banks je nejlepší zmrde a po něm fifty potom YaYo tak drž hubu.Poslechni si Beamer,Benz Or Bentley a potom tupaca vole!! -
Re: curak
drž hubu tupak je posmrtin aty zachvili budes taky
*16* *16* -
-
Re: Re: curak
prosimtě tupac po smrti není už jsi byl v angli tam máš rozpis stránek kde byl zachycen víš mršino posledně byl zachycen před dvouma dnama na snoop doggově koncertě když nastupuje do bílí limuzíny ty zmrde a lloyd banks taky frajer nejlepší jeho filmiiiiii -
sprattek
Drž hubu viš hovno o hip hopu hovno!!!!!!!!!!tupac je nejlepsi a po něm chingy jen si poslechni chinguv blockstar a tupacovo hit em up pak si poslechni on fire abude to znít jak kdyz poslouchas prdy!§!a navadi ze je ti 11 ale tafotka *8* *8* to ses vifotil pred kocarkem???????? *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *15* *10* -
Re: Re: curak
Kdo říká že je 2Pac mrtev? Já myslim že eště žije,důkazů je dost *13*
-
-