Přejít na výpis diskuzí

Lodovica Comello

OSOBNOST 6.1.2014 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti si užasna proč nemaš stah s redericem
  • Ty si peoste zabijak hah mamm te moc rada zdas se mi jako spravna holka ... Ses proste nadherna fak ses hezka proste nejhezci z holek co hrajou ve violette ty trivi hubje fuj nani ... A umis hezky spiva taki se mi libi tvuj spev .. Ses proste ledevica a to se mi natebe libi ... ale igdis tetkom ses nak porad nasrana tak se mi proste libis takova jaka si . :D :P ;)
  • Si super to sa nedá opísať si naj ....... mám ťa strašne rada ........ *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • nedělej tet se sebe někoho !!!!
  • LODO SI VELMI KRASNA A VELMI DOBRA V SPEVU *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Jsi nejepsi z violetty mam te moc rada.Jsi vyborna zpevacka .Lodo jsi proste nej nej nej nej herecka.
  • číta sa to LODOVIKA pro istotu *3*
  • Číta sa to lodovica alebo lodovika???odpíšte mi prosíííím
  • Mám te moooc ráda a si moje nejlepší herečka s Violetti si nej drž se... *3* *3* *3*
  • lubim ta si najlepsia *14*
  • Přesně
  • Jsi nej zpěvačka
  • Jsi neeeeeeeeeeeeeeej
  • pekna spevacka aj je pekna ale ona je podla mna vyssia nez 173 lebo ona je vysoka *14* *14* *3* *3*
  • lubim ta si najlepsia speavcka na svete *14*
  • sita na na jlepsia spevačka na svete lubim ta
  • Ahoj lubim ta si ta najlepsia *14* *14* *14* *14* *14*
  • LUBIM TA *14* Lodo
  • Ahoj Lodo si velmi pekna a uzasna a si dobra spevacka a asi aj modelka aj keby si nebola modelka si aj tak krasna ako modelka LUBIM TA Ahoj tvoj stitel meno ti este nepoviem .A zijes v Taliansku .Ak hej tak pridem za tebou. Mam 10 a pozeram Violettu . A jasne ze aj teba: *14* *14* *14* *14*
  • Milujem ta Lodo-Francesca a pozdravuj Martinu Stooesel-Violetta *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit