-
Zajtra má Lodo narodky 25 rokov
-
ona neni vidata oni vam klamu a vi sa date nachitat
-
Zajtra má Lodovica Conello 25 rokov
-
vsetko najlepsie na zajtra *5*
-
nádherně ale moc nádherně spíváš mám tě moc ráda
-
presne vydala!!! a on je Argentínec??? *8* *1* *1* *1*ja však že je talian ale nie je
-
presne vydala!!! a on je Argentínec??? *8* *1* *1* *1*
-
cooooooooooooo?
-
áno ona sa vydala za argentinského producenta Tomase Goldschmidta vo štvrtok 2.4 2015
-
Ona se vdala???
-
cau lodo pekne spievas *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Kde jsi to vzala?
-
Prajem ti všetko dobré do manželstva *3* *3* *3* *3* *3*
-
ahoj lodovico,mám tě hrozně moc ráda hrozně moc.nádherně spíváš a seš nádherná chtěla bych mít takovou kámošku *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj lidi :) dneska se vdala lodovica s Thomasem ( není to ten z violetty ale jež Itálie)
-
Ahoj lodovica comelo strašne ta mám rada chcela by som ťa za kamošku lebo si fakt super *3* *3* *3* *3* *4* *4*
-
hello fans i ja lodovica id wanted to be friends with Vamas me...
-
Ahoj lodo strašné moc si přeju abi jsi chodila s diegem.strašné moc vám to sluši ve violetta3 vám to moc sluši mám vás rada...... Strašné moc by sem chtěla takovou kamarádku..... Si fakt bomba.....strašne moc ti to sluši s diegem. ;-);-);-);-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):-)
-
Nasho stryka macka sa vola Panco dnes sme z sestrov dali jest zavolala som na nu Panco obet a neprisla
-
Já mám cd Lodovicy Comello - Universo . Je fakt super . Lodo je bombastická a krásně zpívá . I ve Violettě, i normálně :-) . *14* :-) *1*