Přejít na výpis diskuzí

Logan Henderson

OSOBNOST 10.1.2012 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POKUD TADY BUDE MÍT NĚKDO BLBÉ KECY O LOGANOVI, HNED HO DU HLÁSIT... Logan rozhodně holku nemá.. s Demi taky nechodí, teď to nedávno říkal v jednom rozhovoru, že jsou s Demi kamarádi, že by si nechtěl zničit jeho přátelství nějakým blbým vztahem...
  • Víš co?!Přestan říkat že máme jít do zadku jo?! *16* *16* *16* A proč si tady píšeš v. jako tvé jméno když jsem to já?! *2* *16* *16* *16*
  • logan má holku tak ho nechte a běžte do zadku abych to řekla slušně vy jste hnusné a demi lovato je hezčí než vy dokonce aj než já !!!!! tak fanynky logana si prdněte a najděte si jinýho já jsu zabouchlá do karl a gota to je nádhera!!! *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Logan je úžasnej!!!!!Miluju ho od té chvíle co jsem viděla btr!!!!!!!! *14*
  • logan je dost dobrej zpěvak a taky peknej kluk
  • Katka : Jesli já sem trapná tak co seš pak ty kdybys věděla věci co vim já tak budeš koukat na drát :) a snad je na každym co si v žicotě přeje a co je jen jeho blbej sen kterje se nesplní *5* *7* *13*
  • ano mas pravdu LUCI si moj clovek
  • Takže pro upřesnění :) Logan žádnou přítelkyni nemá :)) přece by nezničil přátelství s Demi jenom aby mohli spolu chodit :) *9* kdyby ale nějakou přítelkyni měl, tak se to určitě dozvíte na mém blogu (big-time-rush.blog.cz) :)
  • co ty tu kecas ja mam Logana na FB v priateloch a vsetko mi hovori ja mu napisem na FB a uvidime ze kto ma pravdu a ty si trapka a ne my ty hlupana si len sprosta nic viacej *16* *16* *16* *16* *16* *11* *10* *12* *16*hlupa svina
  • twl jste už všichni tatdy trapný Logan má přítelkyni :)) A tou přítelkyni je Demi Lovato ,..:o)) Hlupanky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit