Přejít na výpis diskuzí

Logan Henderson

OSOBNOST 10.1.2012 
187 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Logene mam tě rad a řekni kendlovi že bíd jehou bichsi to prásátko snědl tak ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jo a to bila sranda tak ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *1* *4* *3* *5* .
  • Výte že miluje Camille
    • A co je s tim ? Ja mam cislo na Kendalla a Jamesa a sezenu si i na Logana a vlastne uz s ni nechodi a nedela my problem si ho sehnat ja jsem na to profik a ted je nadherny a jednou ze mne bude zpevacka protoze 16.2 mam Kralupsky talent a mynuly rok tam byl Petr Kolar a David Deyl ten je take hezky vypada skoro jako Kendallicek ach uz se tesim az my muj Loganicek zavola je volny , je volny ,jeeeee voooooooooooooolnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. : D vy jste ale kravicky us si predstavuju jak me muj Loganik suka proste prci , prci , prci ach ach ach Logane ty ho ale mas velkyho
      • BULDOG
        Strarej se o sebe..on se stebou nikdy nikdy šu.at nebude vzpamatuj se buzino
        • Píííííčo... Mě je 19!!! Můžu si tam zajet kdy chci.. Mě určitě bude nějaké 12tileté děcko psát co mám dělat, jo a píše se buzno a ne buzino...
      • ty si uch*l OMG nahlašte jí někdo prosím vás je to p*** nějaký uch*l který lajkuje svoje komentáře pak tady OMG ty.....
    • Jo :D V seriáli *15*
  • Louisa
    YOU ARE GREAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *4* *14*
  • Louisa
    Hi Logan! I wanted talk you: You have great voice and dance. But your hairstyle this year is terrible. Sorry but is the real. Your hairstyle in the year 2010 was great. It was just my opinion of you.
    Bye , bye
    Rushers Louis
  • Hodně štěstí a zdraví *14* *14* *14* *14* *14*
  • aoj lougene neposlouchej je jsou to jen poblazněne faninky jen sem chtěla říct pěkně tančiš a zpívaš *4*
  • radka.mihalova
    lásko za volejmi pa *4* *3* *3* *3*
  • radka.mihalova
    ahoj lougenku miláčku promin za ten včerejšek to jamez mně líbal a pamatuješ jak simně poprvé líbal *3* *4* a pakmi zavolej miláčku zejtra promně prit
    • JamesMaslowerka
      Ty lži co sem píšeš jsou nesnesitelný! Rusherky ti dávaj k těmhle blbým komentům disliky, protože si tady představuješ někoho kdo česky ani neumí a nerozumí ti! *16*
  • já tě zbožnuju a mám tě nejradši z BTR *14* *14* *14* *14* <3 <3 <3 *14* <3
  • Pane bože,Logan je nejleší!!! Má ho z celé kapely nejradši!!Je prostě hrozně moc úžasnej!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší