-
Happy...
Happy 18s Birthday Logan! *4* -
Na obrazkach a ja jednej stránke!!!
Chodia spolu!!! -
birthday
happy birthday Logan :) -
Není možné, že má takový roztomilý ksichtík už 20. let! Vše nejlepší! *4*
-
*14*
-
-
Noo Tak ty jsi nám tady chyběla....Máš snad něco proti Sel?...Udělala ti snad něco? ...Tak jsou s ní a Loganem nějaké fotky a co to řešíš...Kdyby tohle Logan četl co by si o tobě pomyslel!!! Boože.... Jen na Sel žárlíš..Ona aspoň na Logana má , ale co ty?....K tobě by se radši otočil zády... !!! *16* *16* *16*
-
-
sorry, ale toto je diskuse, tady můžemít každý svůj názor. Selenu jsem neměla ráda nikdy, nevím proč, ale je to tak. A svůj názor říct snad mohu, ne? No, tak to řeším, vadí? Omg... vy jste ubozí!
-
-
My že jsem ubohý?:D:D My to narozdíl od tebe neřešíme!:D Podívej se na sebe,jak vyvádíš jenom kvůli tomu,že by mohl mít Logan něco se Selenou..:D:D Hálo! Probuď se,nezměníš to,nic stím nenaděláš,ať si je Logan ským chce,stebou totiž stejně nebude..! :DD
-
-
Ježíš, vy naděláte. Je tohle snad diskuze, no ne? Taky nemám Selenu ráda a rozhodně souhlasím s Lalala *16*
-
-
-
Podle toho ,co jsem četla,se spolu ani nesetkali (zatím)..
A souhlasím stebou Sellyboo,I kdyby spolu někdy byli,tak stím nic neuděláš a jestli máš ráda Logana ,tak by si za něj měla být ráda ,že je šťastný.. -
-
Děkuju ,že se mnou souhlasíš.. Aspoň někdo normální.. :D
-
-
:D Nemáš zač:)..
-
-
-
-
VěTšina těch fotek se Selenou a Loganem ,jsou jen Fotomontáže.Nenalša jsem nic,že by spolu doopravdy chodily..
-
Re: SELENA JE PÍČA!!
Holka ty seš marná.:DD Já mám taky platonické lásky:D(Hlavně Logana♥)ale říct "Jak si dovoluje se sním fotit?"tak ty máš dost, za prve je to jejich věc a za druhé Logí neví ani že existuješ:D A náhodou Sel je dobrá herečka i zpěvačka a s Loganem by jim to slušelo mnohem víc než Sel a Bieber:D Samozdřejmě mě vždy potěší když je volnej:DDDDDDD
-
-
Happy B-day Logie *14* *14* *3*
-
much good luck for your birthday
-
Že by se konečně natáčel Percy Jackson:Moře nestvůr? Jestli někdo něco víte, tak pls napište, děkuju
-
-
už se točí příští rok by měl být v kinech.. *3* *4*
-
-
díky :) už se těšim :D :D :D :D ale stejně, nikdy se film nevyrovná knížce *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4*
-
-
-
Nevíte jak to teď je s ním a Alexandrou Daddario?? Chodí spolu nebo chodili?? A někde jsem četla něco o tom že by se vzali... Můžete to někdo objasnit prosím :)
-
Happy B-day Logan!