-
proč si furt někdo myslí, že jsou gayové??!! teď zas Harry tráví dost času s Niallem a najednou už není Larry ale Narry :D je to trochu směšné.. u holek se nikdo nepozastaví nad tím, že když se potkají, někam jdou a tak, tak že se obejmou a dají si pusu, ale jak to udělají kluci, a ještě slavní, tak jsou hned gayové a vznikají LS a ES. takže klídek holky!! relaxujte a neřešte debiloviny..
-
SOML je krááásná píseň, ale zas tam nejvíce zpívá Harry a Louis má jen jedno sólo :/ ale nádherné :D až je mi do breku
-
I LOVE LOUIS. On je tak úžasnej a sexy. Jenom když vidím fotku bez trička, tak se mi rozklepou kolena...
A není gay. Je to blbost. Chodí s Eleonor a já mu to přeju, i když jí trochu závidím... -
-
jj, ale já jí teda zavidím víc než trochu :D :D
-
-
I love Louis *14*
-
božínku, proč je jeho mamka zase v tom!! jako jemu bude 42 a jim teprve 20, mě to teda příjde dost ujety a taky není nejmladsí!!! ale hlavně mít 7 dětí???? prostě se mi to nelíbí... ale muj názor :P
-
-
a co mam rikat ja 5 bratru a 10 sester semnou 11 a dohromady je nas 16 *7*
-
-
to jóóóó :P
-
-
no tak si predstav ze joooo *10* *10*
-
-
-
-
bože proč to pořát sakra někdo nechápe oni nejsou gayové!!! vi jste je snad viděli líbat se s nějakym chlapem já teda ne .i kdyby není to naše věc.to neznamená že když to dotáhli nahoru že to hned musí lidé říkat. ale njn to jsou taky ty holčičky které to nepochopí ale directioners by to měli pochopit že to gayové nejsou
-
-
Přesně proč to nechápou oni nic spolu nemají!!
-
-
ahoj lidi hele nemyslíte že by bylo lepší kdyby byl gay jako aby byli s louisem spolu?vemte si že na každou holku budete žárlit která s nima bude chodit,ale kdyby byli spolu tak.... vím jsem blbá ale pro opravdový fanynky to bude něco znamenat...¨
-
-
ani ne!! jsem fanynka ale ES, takže tohle by pro mě nic neznamenalo ( jako suprového) jako nechápu proč tohle někdo vymyslel.. už neměli do čeho rýpat a tak jim i nám teď otravujou život tyhle kraviny!!! jo a třeba by byli spolu, pak by se rozešli a co?? jako konec 1D.. já jsem realista a vím že to prostě někdy nevýjde.. vy jsi to vše představujete jako pohádku :/ :P
-
-
twl běžte do p*dele přestante onich řikat že jsou gayové nejsou jenom jim zavidite fakt už svama nervy na vas mam kdybych vas potkala zbila bych vás debilové ste parchanti nejsou a basta
-
Louis je můj nejoblíbenější kluk z One Direction. Je vážně sladkej a úžasnej.
Ale podle toho, co jsem četla, je to pěknej bordelář. Ale sladkej a strašně sexy. Mám nějaký informace na svém blogu, onedirectionfans23.blog.cz
Navštivte ho a zanechte komentář.
A mám tam i něco o Louisovi a ostatních členech. -
-
Louis váží 68kg tam to tam prosím napis.
-
-
:-> - nevím měse taky některé ty písničky na ulož to nevyhledaly ale v liště jsou napsaný :(
zoe - promin že jsem se jenom zeptala ! :(