Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Louis je prostě nejlepší :*
    • Simple but efective :->
  • Nechápu proč někdo vymýšlí tyhle dementní videa, jak Louis umřel?? Co je to za kravinu řešit jaké by to bylo?, nikdo to nechce!!!! Fakt povzbuzující videa pro 21 letého kluka, co má vše před sebou...
    Bože, všichni říkají, jak ho milují atd.. tak proč mrhají časem a sesřihávají tyhle kraviny..??? Fakt, je mladý, ŽIVÝ a mě se nechce představovat jak on, nebo nekdo umřel, není to nic pěkného!! Je živý, zdravý, pěkný a talentovaný, tak si ho užívejte.. Myslím, že když by se mu fakt něco stalo, tak by to sebralo všechny i bez videi..
    • souhlasím s tebou ..mám ráda různý takový videa sestříhaný s klukama ale představovat si že někdo z nich umře je fakt strašný...
    • Jo, jsem ráda, že je živý a nechci si představovat jak one nebo někdo jiný zemře..
      • Nějak vám došly ty vaše super názory co? Konečně tu někdo má rozum!!!
  • tohle mě rozbrečelo: http://suspendersandbowties.tumblr.com/post/58195356070/itsmelarrystylinson-im-crying-holy-fucking
    • Tak to tě fakt lituju, že tě dojímají tyhle skonstruované debiliny... Chudáku
  • Miluji Louise je to můj anděl který mi káždý den pomáhá vstát na nohy a jejich koncerty jsou boží byla jsem v londýně je to tam super. Holky mám fotku s Louisem mám ji na fb tak se mrkněte I LOVE YOU LOUISI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • když cuceš ať se mrknem tak tu napiš profil...;-)
  • JÁ fandím obojím,mám ráda i LS a mám ráda i ES a nemyslím si,že LS nejsou Directioners,holky,měli byste se nad sebou zamyslet,všichni jsme directionerky (jednosměračky :D)a všechny bysme měli držet spolu,alespon kvůli klukům,a ne hádat se mezi sebou,Ježíši Kriste,directionerka proti directionerce,to je trošičku blbí ne??? *3* no ne?
  • Kdo miluje One Direction :* LIKE *3*
  • Bože holky, podle videi a řečí nemůžete o nikom tvrdit, že je nebo není gay.. Když jste si fakt tak jisté, tak dejte nějaký OPRAVDOVÝ DŮKAZ, proč jste si tak jisté... A ne jen podle videi a podle toho, že " jedna paní povídala". Nikdo to vědět na 100% nemůže, protože předpokladám, že vite co mají ve smlouvě. ( zakázane projevy homosexuality!!)
  • Ahoj,1D jsem začala poslouchat asik před měsícem a jsou super, ale co znamená ES... A nepište, že jsem blbá! Prostě to nevím, protože je poslouchám jen chvilku.
    • ES znamená Elounor shippers (Eleanour+Loui)...LS znamená Larry shippes(Loui+Hazza) :) shippovat znamená dávat do páru ;):D
      • Díky *3*
    • ES = Elounor Shippers, co shippují Louiho a Eleanor
      • Jo, díky *3*
  • Miluju Louise :** je nejlepší a nejkrásnější *14*
  • miluju louiho je užasnej užesnej užejnej a fešak je muj *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *1* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit