Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedině kdo je tady ffffffffffffujjjjj jsi právě a to tvoje R5.
  • miluji one direction pouštím si je každý den jsem do nich blázen *14* *14* mě se líbíjou všichni *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • one directin ffffffffffffujjjjj lepsi R5 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *16*
  • No LS jak snad všichni vime, tak Louis byl s El na horách + jejich přátele. Takže mi prosím objasněte všechny triky a fotosopy jak to modest udělal...! Už jsem se dlouho nebavila :P:P:P
  • Aha :D jo no, nwm kde to vzali.. ani nevím kdo s tím vůbec přišel a dělá se z toho taková aféra.. vždyť to by musela být nastrčená nejen El :* ale i ta kendall, a ostatní.. nwm co je na tom tak hrozně přitahuje.. chlapecká skupina a prostě zrovna oni dva jsou gayové a jsou spolu.. no tak určitě :P
  • to byla jen taková poznámka na ty blbky, co si myslí, že Louis chodí s Harrym, což je lež, kterou si ony vymyslely
  • A kdo tu o něčem takovém mluvil.? Teď se tu o tohle ani nejednalo
  • Ach jo. Mít bff neznamená být gay, nebo lesbička. Proberte se prosím vás.
  • jj wtf já sem třeba LS a podle mě každej má právo si něco myslet.....prostě :ať jsou šťastný je to jejich rozhodnutí *16* *14*
  • Louis nechodí s Harrym!!!!!!! *16*
  • Jo, přesě. Pak na to dávají ,,nelíbí se" protože prostě nejsou schopni vstřebat, že jim to někdo řekl normálně jak to je :P *16*
  • JO!!! do háje kdo tady má ty vztahy na starosti?!!? Já už se na to *****!!!!
    Tomu člověku co to dělá, by se taky nelíbilo, kdyby o něm všichni říkali, že je gay, tak doprčic ať se na to VY***** A NECHÁ LOUIHO NA POKOJI !!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • jdi si hejtovat jinam haterko :)
  • vy si tady furt hrajete na moralisty ,, je to jeho věc, neměli bychom to řešit, hlavně ať jsou šťastní a pak budem i my" jo pěkně se to čte, jenže pak se tu člověk za týden podívá a jakoby nic!! to vás tak byví za každou cenu si protlačovat své názory??? LS si myslí jedno, ES druhé, tak si myslete co chcete, nikdo vám nemůže nakazovat co si máta myslet, ale nechovejte se tím způsobem jako do teď..
  • ty zrudo *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *10* *10* *10* *11* *11* *11*
  • LOUÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14*
  • Dajte naspet El
  • ale Loui mi teď přijde takový unavený ( není se čemu divit ale) a takový trochu pohublejší :/ :/ jako s těma vlasama a vousama je to jeho věc, my mu asi těžko můžem říct jak se má stříhat, ale moc to teda nepřidává... :/ ale stejně je nejnej :*
  • hele takže pokud je El nastrčená ( neveříím :P) tak teď je nastrčená i ta Kendall?? co teď LS?? rychle novou story a vysvětlení jak to je, už se těším :D :P
  • Jedině kdo je ble ble *11* *11* HRŮZZA jsi právě ty.Výš co nejdřív se podívej na ten svůj ksicht do zrcadla a pak zjistíš jak vypadá bezdomovec.Určitě tam uvidíš odraz svého ksichtu tak vypadá bezdomovec který to nemá v hlavě v pořádku a říká o ostatních že vypadá jako bezdomovec.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony.Ty tvoje trapná komentáře nikoho nezajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit