-
nevíte kde se dají stáhnout všechny písničky 1D?? bo na ulož to jsem to nemohla najít?? *3*
-
a kolik jí vůbec je?? 7 dětí...
-
No opravdu čeká dvojčata :) *4*
-
jeho mamka je fakt zase těhotná?? ( dvojčata ) jako to by bylo asi už moc!!
-
no konečně, nějakech chytrej člověk mu to změnil :D
-
už by jste toho Harryho mohli z těch vztahů dát do pryč!! myslím, že už je to trochu ohrané..
-
cooo??
-
neeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeee nevzali *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
už se s el vzali ? :)
-
neni a nikdy nebyl *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* BOze jak si to muze o nem nekdo myslet. s harry jsou jen nej kamosi!!
-
twl kerej kok*t dal harryho slouisem?? vsak sou jen kamosi !! jo a s Eleonor se mi to nezda prijdemi ze ho chce jen proto ,ze se chce vic proslavit *16* *16*
-
Už mě začíná s*át to věčný dohadování "Lous miluje Harryho. " " ne miluje El" nejsem nějaká directionerka,ale fakt jako..
Proč to sakra furt řešíte?! A ještě tvrdíte s jistotou že to víte... to vám Lou napsal dopis,nebo víte všechny moudra světa?! Jste jako děti! -
nějak velkej!!
-
Kdyt je gey louis *1* *1* *7* *8*
-
Chudák Louis, kterej kre*en do vztahů dal Harryho sakra??? *11* *16*
-
:D alespň někdo, neuvěřil také blbině!
-
Jasně jen blázen dal Louise do vztahu s Harrym já to už mazala, ale nějak to nejde,at to smaže ten dobrák co to tam dal!!!!!!!!!!Dala jsem mu tam Eleanor se kterou opravdu chodí už dva roky!!
-
někdo tu dá Harryho Louimu do vztahů a je z toho taký zmatek!!
-
Blbost!!Lou chodí už dva roky s Eleanor ,už jsem mu to dala do vztahu,ale nějak jim to dlouho trvá!!!!!!!!!!
-
tu někdo napíše takou debilinu a vy tomu hned věříte!!