Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam ho nej z one direction *14* *14*
  • Piju si tady zelený čaj a doopravdy moc se bavím nad komentáři co se týkají ES a LS. Musím se doopravdy smát. Tohle, že je velká rodina? Tohle, že je velký milující fandom? Místo toho, aby jsme byli rádi, že dělají to co je baví tady řešíme jejich soukromí život a vedeme hádky o LS a ES. Už mě unavuje, že kluci nejsou takoví jako dřív. Už poztráceli ten elán a chuť do toho. Podívejte se třeba na Louise. Neskutečně zhubl a schovává se za falešný úsměv. Trápí se. Trápí se kvůli takovým blbkám, které se neustále musí hnípat v jeho soukromí. Už si nemůžu vyhledat nějaký normální obrázky s ním bez toho aby na mě nevykouklo milion obrázků a fanartů s Larrym. Nemůžu už nic bez toho aby mě nepronásledovala velká válka mezi ES a LS. Dle mého názoru nikomu z LS ani ES nezáleží na Louisovi ani Harrym. Kdyby vám na nich záleželo a měli by jste je rádi takový jací jsou tak by jste byli šťastní i kdyby třeba byli spolu nebo kdyby Harry měl přítelkyni a Louis zůstal s El. El nemám ráda to přiznávám, ale doopravdy mi leze krkem, když jí někdo přeje smrt nebo něco takovýho. Lidi vzpamatujte se! Kluci totálně sešli a to jen kvůli tomuto velkýmu rozporu.
  • Louis není gay a vůbec nechápu, proč používáš minulý čas, protože když se gayem narodíš, tak jím i zůstaneš... Louis ale samozřejmě není na kluky!
  • jezis ted vypada tak bozsky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ale byl gayyy s harrym
  • *11* *11*
  • Louis je dokonalý , miluju ho , ma dokonalý hlas , chování,vzhled, vše, ma andělský hlas , nevěřím ze je gay , on není !!! Love him !!! <333
  • Louis je proště nejlepšíííííííí *14* *14* *14* *14* *14*
    *14* *14* *14* *14*
    komu se líbí ať mi dá +
  • je božííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já myslim, že ne. A když se vydá, tak ale nemusí uspět. No, když o tom tak přemýšlím, tak jsem si vzpomněla na X-Factor, na Simona... Všichni z poroty mu (a zbytku 1D) oznámili, že na to nemá. Má pouze na to, být členem hudební skupiny.
  • Co myslíte, vydá se Louis někdy na sólovou dráhu? *4*
  • Nechci se nějak hádat, ale nezapoměňte že orientace je na Louisovi... však my jako fanoušci britsko- irské skupiny by jsme měli chápat zda Louis je orientací Homosexuál nebo zda je heterosexuál nebo bisexuál.. sakra uvědomte si že nezáleží jen na fanoušcích jací kluci budou, ale i na jejich rodinách jak je vychovali.. a myslím si že jejich rodiny je vychovali dost dobře.. sice nemají střední vzdělání jako většina lidí s tohoto světa, ale zase mají peníze co většina lidí nemá... nechci se nějak přiklánět na stranu LS nebo ES ale nejsem ani jedno jsem Directioners a to nezměním a je mi jedno jestli je Louis gay nebo není... já ho miluji takový jaký je.. a i když se nedostanu na koncert tak pořád jsem s nimi celé 4 roky.. a vracím se zpět do minulosti. s Láskou skoro 17 -ti letá fanynka skupiny 1D.. I Love 1D *14* *14* *14* *14*
  • Já byla v Londýně na jejich koncertě a vyfotila jsem se s ním!! Miluji ho !! Love , love, lovee !!!Text Vašeho příspěvku *14* *3* *15* *1*
  • lol,některých je mi fakt líto...:DDDDD
    píšete tady(jenom někdo,né všichni) že LS jsou rakovina fandomu..really?:ddd už jste fakt k smíchu,však se na to poslední dobou podívejte jak se Louis a Hazz chovaj,a všechno to okolo nich..to vážně nevidíte?!?? je docelka zajímavý že El se víc směje s Maxem,nemyslíte?:) ale víte co já vás nechám dál snít o tom jak mooooooooc Louis miluje El a naopak...;) docelka mě to unavuje *6* *6* ale co,jo a ještě něco všichni tady píšou svoje názory a vy všichni píčujete..jestli tohle je rodina tak to potlesk pro vaší logiku *8* *16* *16* *16* P.S.DIRECTIONERS NIKDY NEBYLI RODINA ALE FANDOM.VZBUDTE SE LIDID!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *6*
  • Říká někdo, kdo má jméno „ta Louisova”. xD Ty zase věříš tomu, že by si tě někdy vzal, ne? :D Řeknu to takto: Protřiď si laskavě slovník a vyřaď z něj sprostá slova, nebo je alespoň stáhni na minimum. Neumíš interpunkci a budeš si tu na lidi, slušný lidi, otevírat svou pusinku, ano? Klidni hormon. Názory se vyjadřují s klidem. Ovšem z jisté stránky máš pravdu. To ano. ;) :)
  • Můžete se tady laskavě přestat hádat? Jste jak blbý a jak malý děti.Jeden věří tomu jeden zas tomu. Bože. Pravda se jednou stejně ukáže tak si věřte čemu chcete.Ale jako jste s tím už trapný jako fakt. Někdo něco vymyslí a vy tomu jak idioti věříte.
  • Ne není to pravda furt si někdo vymýšlí že el je těhotná ale není to pravda takže si to vymysleli *3*
  • prosimte Louisovi je jen 22 let pane boze bude mu 23 let 24.12. jeho narozky abys vedela *3*
  • ty ses sama blbost jestli si to myslis *16*
  • nejsou to sakra GAYOVÉ jsou to jenom dobry pratele . chapes to? ty seš fakt padla na hlavu jenom ze to jsou dobri pratele a maji radi jenom ze vzajmu pratelstvi je nemusis mit za gaye jako ... jo a ty si to taky strc do prde... jop laskave ES je navzdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit