Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Timys
    mě se všichni z One Direction líbí strašně moc, ale Louis nejvíc! :DD
  • hele Zoe,já se nechci hádat,každý si sem může psát co chce,tak už to neřešme
    • dobre usmirene ? *4* *4*
      • jo :) Zoe,sice se neznáme,ale nemusíme se hned kvůli takoví kravině hádat :)
  • Louis je nejlepší z 1D *14* *14* *14*
  • Hele ty Zoe,noaco,tak sem se zeptala jestli se někomu líbí Zayn,jestli ti tovadí,tak si to nečti a nelez vůbec na tůhle stránku
    • jaaaa si tam muzu psat co chci vis kdyz tak tam nelez ty *16* *16*
  • Aaa Louiiii...
    No ja ho proste milujuuu:-)
    A to ddoslova
    uz tet chci k vanocum umeliho holuba:-) :-)
    Tem Louisuv bozsky usmev a jeho supeeer smysl pro humor,
    Je to nejlepsi clovek z anglie
    • ach ! Ludvisek milovanej mno ... Taky si myslim, ze je nej clovek ale z 1D se mi vic libi Harry, to vis, uz Louimu bude 22 a uz to neni s nim takovy jak byvalo ale porad ho budu mit rada a bude to muj braska potrhlej mno *14* Jednou se za nim vydam a pokecame *15* *15* Taky se mi uz po nom stejska *13*
    • Holuba?? Jako fakt, jen proto, že ho měl v jednom video deníku?? :D Ale jinak jsou to přesně má slova :D
  • Ahoj, :DD komu se líbí Zayn??
    • mě strašně a pak ještě Harry *14* *3* *1*
    • jsi na strance louise ne zayna
  • One Direction je nejlepší skupina na světě :****
  • One direction jsou supr skupina Luise zbožnuji
  • Hej lidi,máte rádi One Direction?? já jo!! :) znám všechny jejich písničky,jsou prostě úžasný :)
  • Jenom doufám, že se 1D kvůli Zaynově svatbě časem nerozpadnou.. určitě budou chtít s Perrie rodinu ale když budou oba na tournech tak to pujde asi těžko.. ale kvuli fans si svatbu asi nerozmyslí.. mam je rada ale uz nebudu pokud to ovlivni 1D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit