Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Timys
    Prosim neměňte Louimu prosim profilovku, děkuji :) :)
    • Zmeniť!! Je hrozná.. Ty ve fotogalerii su lepšie.
      • Louii nemá žádnnou hroznou fotku!!
        • Ježiši... Dobre no, ale v té fotogalerii su mnohem lepšie fota... Tu čo ma teraz sa moc nevydarila, je tam taký... iný. Hned treba to 1 foto v galerii je bezva.. Muj nazor.
          • Timys
            no dobře když ti tak vadi tak ji změň :DDDDD
  • Hele a jste vy vůbec s něčím spokojené?? Když je ve vztahu s Eleanor, tak jste proti..Když tu někdo napíše tu blbost s Harrym, tak se vám to taky nelíbí... Nejdříve se rozhodněte co vlastně chcete!.. Protože být proti El jen proto, že sníte, o lásce a jak spolu chodíte atd.. je blbost.
    • súhlasím
  • eleanor není těhotná!!
  • Pro LS: Njeste directioners a nikdy nebudete!! Kluci nejsou teplý -.- to vy ste lesbický dě*ky
    • To že mají LS jiný názor něž vy ES tak to neznamená že nejsme Directioners. Tak se zase uklidni;)
      • Ty se sklidni. "1D:)" má naprostou pravdu!! Názor si klidně mèj a piš si ho kam chceš... Jak říká 1D:) nikdo si nepotřebuje číst jak si nadáváte..( neříkám, že jsi to zrovna ty)
    • Jako vážně?? kvůli tomu že se nám líbí představa že Loui a Harry jsou spolu tak nejsme directioners? OMG Gayove jsou taky jenom lidi všichni jsme stejný. A i kdyby byli gayové tak my to nevadí! *3* *8*
      • Nechápu, že máte potřebu to stále řešit... Jako by vám do toho něco bylo, nebo jako by jste to mohly ovlivnit... Kluci beztak ani o tomhle vebu neví. Na konci roku uvidíme jak to je!, tak to do té doby zkuste vydržet bez rýpání a nadávek... (nikdo na to není zvědavý)
        Souhlasím s louis-kou i anonymem336.
        • ja to neřešim jenom mám svůj názor! To ho snad už ani nemužu mít?? *8*
          • Já neříkám, že tu nemůžete psát své názory. Jen říkám, že to jde i bez nadávek a provokací... Tím jsem nechci nikoho naštvat. Ale jen myslím, že lidi si nechtějí číst, jak jste na sebe sprostí..ne?
    • Jsme Directioners! Jenom máme jinej názor a věříme v něco jinýho než Es, ale jsme directioners.
      PS: Ty nadávky by sis měla nechat pro sebe. Už se kvůli nim zabilo hodně lidí.
    • jsou bysexualové no a co ty teplouško
      • Nejdříve se nauč pravopis! Hlavně y/i.....
  • jste normální?? on nechodí s Harrym a to že to tu bylo, neznamená vůbec NIC.. copak jste neviděly na Niallovu profilu tady,ty zmatky s holkama...? jednou chodí s tou a pak se zas rozešel z jinou.. nemůžete věřit všemu co si přečtete... lidi co to tu spravují si z vás asi dělají srandu, a vy všemu naletíte!!!!
  • Eleanor je fakt těhotná?? Nebo jsou to jen další výmysly??!
  • Ano chodí s Harrym:) Get over it:)
    • ty běž do pí*i ty kra*vko -.- nejsou gayové, ale ty budeš 100% lesbička :*** Larry shippers nejsou directioners!!!
      • Jé tak ti děkuju alespoň jsem se něco dozvěděla;) 100% lesbička? Jo? No když myslíš že jsem lesbička jen protože podporuju homosexuáli a nemám nic proti nim tak proč ne:) Táhni někam ty homofobní ES!:)
  • Louis chodí s eleanor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Subtrop
    Ano, chodí s Harrym!
  • Ste normálni ? Louis nechodí z Harrym ani nebude !!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit