-
Louis! Wiliam! Tomlinson!
Je jen a jen můůj!se nesnažte je jen a jen Můůj!! (a ELEANOR)
Ale ničí jiný !:P
Louis+Simonka(já)!! =Love!Zlatíčka Miláčci takže se nesnažte :P:P:P:P:P zbytečně se budete trápit!! :P :P
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
________________________________________________________________________!!! -
-
si trapna
-
TWL,Louis není majetek a my jsme jenom faninky,já neříkám že ho nemiluju,jasně že miluju,ale neni to reálný.
Podle mě,jediný koho je Louis je jeho rodina a EL.
Fanoušci ho podporují,milují ho,ale Louie není majetek.
Nemůžete žít přece v jednom velkém snu,prominte ale musíte si uvědomit že je tady pravděpodobnost 0,00000000000001% že si vybere Loui nebo někdo z kluku vas.
Prominte,ale je to jen sen. -
Chápu, že si do něj blázen, ale Louis Ani neví, kdo si, nikdy tě neviděl (nezná tě).Tím pádem o něm můžem snít všechny, nemysli si, že je jen tvůj...my ho máme taky rády a obdivujeme ho, jasné? Takže se neuraž, ale nemyslíš, že si trošku sobecká??Newím kolik ti je, ale podle tohodle komentu si ještě dítě to znamená 5 - 10let, sorry, nic ve zlém
-
louis je pre vsetkych moja zlata *10*
-
ty si asi něaká namyšlena koza nebo si blazen žejo holky louis je všech nemyslíte!!!!!I love louis
-
-
Souhlasím s tebou. Přesně tak louis je všech!!!!!
-
-
souhlas Louis je všech
Love Louis
-
-
-
-
já miluju ONE DIRECTION nejvíc se mi líbí Louis a Niall *15* *4* *14*
-
-
Jo...přesně Loui a Niall, ale víc Loui *1* *14*
-
Přesně... souhlas
-
-
Louis
-
nejlepší z One Direction je Louis! Je to takový smíšek celé té kapely, stačí se podívat na Youtube a jejich "deniky" *1* *14*
-
-
přesně,například jednou ve videodeníku: Niall:HALP! Louie: Somebody needs Help....SUPERMAN:DDD.....twl je dokonalej:)....
-
-
Louis je nejlepší jsem do něj úplně blázen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mě se líbí všichni a to jak zpíváním, tak vzhledem, ale nejvíc se mi líbí Lois a Harry, ale i ostatní a nezazlívám někomu, že nemá rád třeba Louise, mně se ze začátku taky líbil jen Harry. *15*
-
-
jj, prvně jen Harry, teď zas Niall... *15* *2*
-
-
Bello , tobě se nejvíc líbí Louis *14* mě taky , ale o trochu víc Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
:D
-
-
neví někdo z vás Harryho a Louisovo facebook Prosím , napište ho sem
-
Jaký kluk z One Direction se vám líbí nejvíc napiste ho sem *1*
-
-
No přece Louisík je to takovej miláček celý tý skupiny
-
LOUIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
Louie(díky jeho vtipnosti a jeho sladoučkému obličeji):)....a pak asi Liam(s tou jeho vážností je fakt sladoučkej:))......ale jinak všichni....:)...
-
Niallerko *14* ♥
-
No přece *14* LOUIS *14*
-
-
to je jednoduchy! : Louis!! *14*
-
-
-
One direction sice zatím poslouchám jenom asi tak kolem 6měsícu,ale miluji je jako kdybych je znala celý život.....teda no to zní najivně no sice je osobně neznám ani jsem je zatím neviděla ale miluji je tak jak je muže nejvíc milovat oddaný fanoušek:)...♥ILy LOUIe♥