-
LucasííneQ
Prostě Lucas je nejhezčí nejtalentovější klučina na světe!!!Když sme ho první krát viděla v HSM sem se zamilowala!!!A ve středu 11.3 sme šli do kina ze školy zadara na HSM 3 A jedna mi ríkala že Lucas Newí spíwáát tak sme jí dala facku že wí xD.....Ale já Lucasa že až upo žeru a jak spíwa jak se voblííka!!Zac není na nic bléé -
-
Re: LucasííneQ
TIVOLE,CO TADY MELES ZAC BLEEEEEEEEEEEEE-,?LUCAS JE HEZKEJ A ZPIVA KRASNE A HRAJE V MIM OBLIBENIM MUZIKALU ALE NA ZACA NEMA SORRY *16*
-
-
Lucas Grabeel
Co myslíte, je hezčí když je blond nebo když má ty vlasy hnědší ??? Podle mě je lepší když je má hněší !!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Lucas Grabeel
mě by se líbil i dyž by měl vlasy třeba zrzavý
*15* *14* *14* *3* ale víc se mě teda líbí s těma černejma jak má třeba v klipu You got it když je např. u tý sochy *14* *14* *14*
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máš názor.Mohla by ses podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Ti líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
I love Lucas Grabeel!!!!
Hele myslíte si že má Lucas Grabeel holku????
*7* *7* *14* *3* -
-
Re: I love Lucas Grabeel!!!!
Myslim, že holku má a asi se jí, teda nic proti tobě nemám a nic špatného si nemyslim, nevzdá kvůli tobě :) -
-
Re: Re: I love Lucas Grabeel!!!!
já si myslim že holku nemá.. za tim *3* *15* -
Re: Re: I love Lucas Grabeel!!!!
a nevíš jak se ta holka jmenuje? *8*
-
-
-
Nove Fotky Lucasa
Hojte ludia, na mojom blogu :lucas-doggy.blog.cz som dala najnovšie Lucove fotky aj photoshooty tak pridte pozriet :) -
Love Lucas Grabeel
*14* *14* *14* *14* Lucas Grabeel *14* *14* *14* *14* -
Lucas Grabeel
Je dobrý tanečník a herec *3* -
neni Lucas gay
Neni nahodou Lucas gay..??Ani v jednom filmu nevystupuje s nejakou holkou..!!! *9* -
-
Re: neni Lucas gay
*10* Proč tohle furt říkáte? vždyť musel pozvat v HSM3 kelsi na rande tak jak by mohl být na kluky? já Lucase znám OSOBNĚ a vím že by to neudělal *13* hle jestly mi nevěříte tak mi nevěřte ale je to pravda a až se prodá náš barák tak pojedeme do Los Angeles! *15* a mám i jeho adresu z toho dopisu a dokonce mi píše že by jsme si mohli zavolat! *14* ale jak když neumím anglicky moje ségra mi pomáhala ten dopis přepsat do angličtiny. jasný že jsem chtěla jen autogram ale on dal i dopis! a já neznám jeho číslo! ale než se prodá náš barák to může trvat věčnost! takže lucas není gay a basta! *10* *10* *5* *5* *13* *16* *8* *8* -
n3 lUcAs*14* n3N! gAy NáHoDoU hO m"lUyU eTě VíTs n3Ž tOhO 3FrOnA! *8* -
ale to nemusi znamenat ze je gay proste mu to jenom nenapsali do scenare treba v a adventure of food boy tam je s nejakou holkou!!! -
Určitě neeeeeeeeeeee. Je na to moc hezký a film není realita. *1* -
ježiši NE!! *8* není! to, že ve filmu nebyl s holkou znamená automaticky že je gay?? nebo že když hraje přiteplenýho( viz. Ryan Evans *3* ) že je taky gay?? lidi co s váma je? dik je to normální kluk..! až na to že je nebesky hezkej ne jako kluci tady u nás (aš na vyjímky *1* ) -
-
Re: Re: neni Lucas gay
ej tak tos rekla naprpsto pravne..!!!
souhlassííííííí m a vzdycky budu!!!!!!!!!
jako je nejhezcíí!! ale rozhodne ne gay! -
Re: Re: neni Lucas gay
mO3 ř3Č *4*
-
-
No a co, hele jeden herec, kterej je hetero taky hrál gaye !!!
-
-
Alohaaaaaaaa
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! -
nej a nej
Lucas je nejlepší ze všech co znám, jóóóóó! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*