-
You belong with me
V klipu k písničce You belong with me od Taylor Swift je uplně sladkej...jak si tampíší ty papírky to je dokonaý :)...jako z pohádky tyo :) *14* -
ja ho miluju
kdyz sem poprve uvidela flm hannah montana tak sem se na prvni pohled zamilovala do toho krasny ho kluka rekla sem si ten je tak sladkej Lucas je opravdovej krasavec :o) miluju ho !!! je bozi nedivim se hanne montane ze se do nej zamilovala ale me by se lbila kdyby s nim chodila :o) -
90210 nová generace
Poslouchejte vsichni jo jo je moc nice ale ja znam nekoho lepsiho hraje v 90210 nová generace a jmenuje jse tam Liam jo a objevuje se tam asi v druhy radetady je ta strnanka jo a je to s titulkama ale upe uza www.epizoda.cz bye bye *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I
hello! I love him we are together for 2 months ... He is really great ... bye *3* -
Dr House
Před chvilkou sem ho viděla v Dr Houseovi... Hrál tam borca co se vyspal se šprtkou a měli holčičku... moc lol xD *1* -
-
Re: Dr House
já taky... ale napsaný to tu nemá *8*
-
-
Asi sem se zamilovala ale totalne
asi sem se zamilovala je fakt sladkej a krasnej a ten jeho usmev je bozi kez by takovy kluci byli i normalni a ne celebrity *14* *14* *3* -
-
Re: Asi sem se zamilovala ale totalne
Taky si řikam *4* By bylo super,kdyby takový byli i normální kluci *3*
-
-
Lucas:)
Lucas je tááák sladkej!je to prostě slaďouš!! *14* *14* *14* -
:-*
Ten je tak slaaasne klásnouškeeej,a kdo řiká že ne tak mu proste závidí,je uplne nádhlenouškej aaaaaa asi jsem se zabouchla *1* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: :-*
****straaasne**** *1*
-
-
klása
Lucas je krááááááásný kluk!!!!!!!!!!!Já ho prostě miluji!!!!!!!!! -
Lucas Till + Miley Cyrus
Lucas je prostě krásnej *14* Ten jeho úsměv *15* Prostě nejvíc v Hannah Montana the movie byl krásnej *14* *14* A s Miley by jim to slušelo, i když vím že Miley má pořád ráda Nicka *4*