-
No lepší zpěvačky v Česku asi nejsou, Lucka si to zaslouží, co vám na ní vadí kromě vhledu a smíchu, vám se nelíbí její písničky?
-
Milá Lucinko..píši jen pro vás,ikdyž nevím,uda si to přečtete?Určitě nemáte tolik času na četbu takovýchto vzkazů a možná je to dobře,přotože jak čtu tyhle ,,rádoby vzkazy,pokecy,či co,tak vidím,že lidé uměj čím dál více jen kritizovat a koukat jiným do talíře,místo aby kecali sami za sebe...ale zapoměli asi dodat,že oni jsou ti praví,co by měli soudit a hlavně jsou jistě ,,DOKONALOST SAMA" .To,zda jste dostala slavíka ,či ne mne až tak nezajímá,starám se o sebe a myslím,že zdravý a inteligentní člověk se takovýma blbostma nezabývá a určitě chápe,,že slavík je hlas lidu a tedy si úspěch ZASLOUŽITE!!
Já jsem se neubránila na tento blog napsat,protože jsem dnes četla ,,nějaký Bulvární článek na seznamu" A ten článek pojednával o úmrtí naší slavné herečky J.Jiráskové a o tom ,že jste jí zneužívala a bla bla bla..kecy kecy...Tomu sama nevěřím,myslím si,že to ke svému životu a úspěchu nepotřebujete a navíc Jiřinka byla jistě svéprávný člověk na to,aby zhodnotila ,co se jí líbí a ,,Jaký přístup se jí líbil a jaký ne".T o,že ,,Někdo dne 9.1.2013 píše o tom ,jak jí někdo zneužíval a vrhá tím jen špínu na druhé,když k tomu dotyčná zemřelá nemůže nic říci,to je to nejsmutnější!!
Lucinko,ať už si to přečtete,či ne..mějte se krásně a dále tvořte,,SAMA ZA SEBE" Ať si všichni ,,Závistivci" políbí šos!! Přeji Vám to nejlepší,jste dobrá již za to,jak dlouho a usilovně pracujete,přeji Vám i Vašim blízkým zdraví a sebedůvěru...:-)) Druzí nemají co kecat do toho,jaká jste a ,,Jak se češete a jak jste nalíčená..Vystupujete za svou osobu a nikdo vám nemá co dávat rady,jste dospělý člověk...
Toto napsala obyčejná ženská se zdravým rozumem,co vám přeje vše nej nej do dalších let...
DENISA M. Z OSTRAVY...:-)) *3* *4* *14* -
Že nemá chybu? To si děláš srandu, ne? Nechápu, jak se může stát, že stále dostává nějaké slavíky, když máme spoustu lepších zpěvaček. A inteligentnějších. Podstatně.
-
Samozřejmě že nás napadlo hlasovat že se nám nelíbí, když se nám nelíbí. To má logiku, ne? Jak tě vůbec napadlo, že nás to nenapadlo??? *1* *1* *1* Jesli vyhrává líbí, může to být taky JEN a POUZE tím, že těm, co se nelíbí na její profil nechodí, protože se jim nelíbí. *2* *2* *2* Chápeš? *3*
-
TO JE PROSÍM MUZIKÁLOVÁ HVĚZDA-LUCIE BÍLÁ, že nemá chybu? A neřešte furt její vlasy a úsměv, bych chtěla vidět vás jak se smějete
-
Vážená paní,
ujišťuji Vás, že jsem Váš upřimný odivovatel, a to všech Vašich veřejných činností a pokud se tento email opravdu k Vám dostane, prosím udělejte něco s Vašim účesem, konkretně je teba ubrat na jeho objemu asi 20 až 30%, rozhodně tím Vaš krása neutrpí, ale naopak více vynikne.
S pozdravem Ing. Poledňák -
S Laurinkou souhlasim ano slavika dostala pravem, jediny co nechapu je, proč si jméno Hana Zaňáková nenechala ono není zas tak špatný a smích má roztomi,oučký ja chci byt jeji syn
-
Bílá nesahá Gottovi ani po kotníky, jejím maximem by mělo být 20 zlatých slavíků a KONEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! žádného dalšího SLAVÍKA!!!!!!!!!!!!!
-
Na Bílé se mi nelíbí, jak se hihńá, jak některé písně zazpívá škaredě a jsem toho mínění, že by si Slavíka zasloužily jiné zpěvačky než ona.
-
Můj názor je z cela jiný,a to že jo to osoba která si zaslouží úctu a ne urážky některých závistivců.Co neví nic o umění a nemají ano poem nic o vychování .Tito lidé by měly dostávat jiné ocenění.Napište a vymyslete třeba na nějaké řády přijdete. *12*
-
Ono o někom mluvit jako cikáni apod,je dost urážející.Ale když to napíše někdo jako Vy tímto způsobem,tak to nemůže ani urazit.Vraťte se do školy a řekněte učitelům ať Vám vrátí peníze že Vás nic nenaučily a za ty si najděte někoho kdo Vás naučí pravopis.Až se zamyslete nad urážkou na cti a zkuste to znovu. *14* *14*
-
Vy tři poslední jste debilové, dál už jsem to radši nečetla, vždyť je skvělá, co pomlouváte Lucinku? A souhlasím tady s Romčou *3* a je dobře, že má slavíka, ta si ho totiž zaslouží! *10* A nekecejte hovadiny! Ty její koledy jsou vánoční spestření pro ty, který mají Lucku rádi jako já, takže my co ji rádi máme držíme při ni. Tak si pomlouvejte jinde... *4* Doufám, že vás nenapadlo pro ni hlasovat, že se vám nelíbí, stejně vyhrává-líbí *5*
-
Cikani vetsinou maji hlas a JAKY *1*
-
slavíka měl mít někdo jiní než ona *7*
-
Taky se mi vůbec nelíbí vánoční koledy v jejím podání. Je to fakt násilné, vyumělkované, nepřirozené. Ani troch jí nevěřím, že to má prožité a že je vůbec schopná hlubších emocí. Kdyby byla, její podání těchto krásných a především citových koled by bylo o něčem jiném. Člověk už aby se bál pustit rádio, co z něj zase vyskočí za hrůzu. *4*
-
Lidičky, mám ráda vánoce a vánoční písničky, no kvuli písničce ROLNIčKY, kterou Hana Zaňáková znásilnila, zhnusila, totalne zničila...se teším, že brzy skončí. Pani Zaňáková, prosím už takové nedelejte, fakt ste totálne znehodnotila krásnou písničku. Děkuji. L.
-
Proč jí všíchni urážíte?!Je dost oblíbrná!Jsou to jenom vaše keci ale kdybi jste jí tak nepodcenovali a poslechli si jednu skladbu tak ji budete milovat!! *7*
-
nevím ale dražit vyšívenej obraz pro nějakou alkoholičku je fakt už moc, kdyby raději ty peníze dala třeba na děstkou onkologii udělala by líp. protože tam jsou peníze opravdu třeba, když je dá alkoholičce tak to je může rovnou vyhodit oknem
-
Lucie si hraje na hodneho cloveka.Dela ze sebe pomalu svetici ale je zla.Lucie neurazej druhe lidi jen diky nim jsi dneska tam kde jsi.Kdyby nekupavali tvoje cd a nechodili na tvoje koncerty tak budes jen svadlenkou co si zazpiva tak maximalne ve sprse.
-
mám ji ráda je hodná a má ohromnej hlas