-
Paní Lucinko, před nedávném jste oslavila své narozeniny a nechtěla jste od svých milovníků žádné dárky, snad jes kdo by měl nějaké vzorníky pro platení, vyšívání, háčkováí a pod. Za mlada/dnes je mi 777 roků jsem této vášni podléhla a dělala jsem moc věcí po kterých mi zůstali různé sešíty a pod. Protože vzhledem ke svému věku již nic takového dělat nemůžů a Vy o toto máte zájem tak bych Vám ráda posla co mám a je to pěkné ale ne asi tak krásné jako Vaše zpívání a pod. Prosím, na jakou adresu bych Vám toto z lásky poslala.
Anna Austovám Maďarská 1463/11 Ostrava 8, 708 00. Máte lí ještě zájem o tyto pěkné věci ze srdce Vám je podaruji.
aaustova@seznam.cz. Posílám moc pozdravení a jednu velkou puinku -
Ten muzikál CARMEN se pvedl LUCI *14* *4* *3* *15*
-
Lucka je moje nejoblíbenější zpěvačka.Krásně zpíváš.Kdo souuhlasí ať dá like. *3* *15* *4*
-
..stejné narozeniny Bartošová a Kuklové bude o 2 roky méně.. *1*
-
Haničko vše nejlepší k tvím dnešním narozeninám. :-)
-
Lucíííí, všechno nejlepší k narozeninám. *3* *5*
-
vsechno nejlepsi narozinam preju ti Olymp *14* *3* *4* *7*
-
všechno nejlepší k narozeninám *4*
-
Drahá Lucko,
k dnešním narozeninám chci vám přát vše, co ještě nemáte. Jste pro mě velký vzor, jen jednou jsem Vás viděla naživo v Carmen a udělala jste na mě obrovský dojem. Nikdy jsem u žádného filmu, či nějaké hry nebrečela, ale na konci Carmen jsem myslila, že vyplavím celé divadlo... *1* *1* *1* *1* -
Milá Hanko
K dnešním Tvým narozeninám všechno nejlepší!!!! *4* *4* *4* *4* *4*