Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kraus nebrat

Lucinko, že máš ráda pana presidenta, palec nahoru, ale Krause, který paroubkovec, tak to je palec dolu.
  • PŘÁNÍ

*4* MILÁ LUCKO ! *3*
    PŘEJÍ VÁM K NAROZENINÁM JEN TO NEJLEPŠÍ CO NA TOM SVĚTĚ MÁME.PŘEJÍ VÁM HANI HODNĚ ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ,LÁSKY A SPOUSTU KRÁSNÝCH DNÍ SE SVÝMI NEJBLIŽŠÍMI !!! *1* *14* *3* *15* *15* *15* *3* *14* *1* JIŘÍ *3*
  • Vše nejlepší

Milá Lucko, taky ti přeji k narozeninám všechno nejlepší!!! Jsi jedna z mála českých zpěvaček, které mám opravdu ráda. Máš skvělý hlas a pěkné písničky, jen tak dál =)
  • Narozeniny

Milá Lucko/Hanko
    Přání k Tvým narozeninám a přání
    hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • pro Lucku

*4* ahojky,rozhodla jsem se napsat a doufám že to Lucku neurazí..je mi 26 let,a od dětství jsem slýchávala její hity a nejen její a moc se mi líbí,ne všechny samozřejmě,ale je jich moc..myslím že je fajn a sympatické že se svojí pracovitostí a chtíčem dostala až tam kam dnes a nadále držím pěstičky a doufám že se někdy dostanu na koncert a podám si s touto skvělou ženskou a maminou ruku a prohodíme pár slov.Hrozně Vás Lucko obdivuji,viděla jsem dokumenty zebra a další a potvrdilo to moji empatii k Vám.Každý se hledáme a i toho co nám to srdíčko na dlani a světýlko dá..ale hlavně jsem v podobné situaci jako VY kdysi.Mám 2 syny 7let a 22měsíců,skvělého manžela,ale hledám v telefonu komu zavolat s kým zajít na kávičku komu se svěřit..opravdového kamaráda-kamarádku...Jsem ukecanej Beran jako Vy a asi tím i lidi děsím.. *1* Jste svá,jako já a to je někdy těžké.. *7* mám Vás ráda i když se osobně neznáme,jste člověk se srdcem na dlani, vzpřímenou hlavou a rozumem kde má být a hlavně snažíte se být upřímná nehrát si na fiflenku ani být falešná.Jste moc milá a fajn a jednou nahoře a i dole..jako my ostatní.. *3* Každý máme lásku..cíl a touhy,radost a smutek..bílou i černou..rub i líc. *4*
  • zdravím

nou koment smutné
  • lucka

ahoj tady terka pospýšilová mám tě ráda líbí se mi tvůj hlas a jak spíváš ahoj *14*
  • Lucie Bílá sbírka článků 1992 - 2003

Ahoooj prodávam ohromnou sbirku s Lucinkou. Mrknete sem

http://www.aukro.cz/item8648107 27_lucie_bila_sbirka_clanku_1992_20 03.html
  • Tiché gloria

Ahoj všichni. Nevíte někdo, kdo hraje "milého" ve videoklipu Tiché gloria? Díky za odpověď. N.
  • Hlásněte!!!

Lidi Bang Bang je v hitparádě HotMusic! http://www.hotmusic.cz/ hlasujeeeem! Je skoro na konci :(((
    • Re: Hlásněte!!!

Zpivat pisnicky po p.Rotterove a p.Spinarove asi nebyla dobra volba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit