Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • renata

LUCIE BÍLÁ JE SRDÍČKO,KRÁSNÁ,MILÁ,LIDSKÁ.
    LUCINKO JSTE MOJE BOHINĚ. *4*
  • Hance

Ahoj Hani vše nej k tvím dnešním narozeninám přeji ti hodně zdravíčka a lásky a to co tady píšou lidi to hoď za hlavu jsi fajn!!! *4* *4* *4*
    • Re: Hance

Také přeji Haničce-Lucince hodně zdravíčka, lásky a radosti z Filípka. *3*
  • Pozor

Lucko, tebe každej chlap jen zneužívá, proč si to necháš líbit ? Už ses tolikrát zklamala.
  • lucince

hele kdo pise neco o Lucii Bile vezlem ji vlastne zavidi jeji slavu ale meli by ste se zamyslet ze je taky clovek a predevsim dobra zpevacka ja ji mam moc rada neni jako ti mladi treba Farna,Lucie uz neco dokazala je zpevackou dlouho tak tahnite pomlouvat nekoho jineho *5*
  • Lucii

Milá paní Lucie,

na dnešním večru MISS jste byla drahokamem.
    nemá ve zvyku psát "slavným" osobnostem, ale dnes musím.
    Byla jste vskutku nádherná, především v těch bílích šatech.
    Přeji moc úspěchů a hodně důvodů k spokojenosti.
    Stáňa
  • Lucii

Lucka je skvela!!...bezte se nekteri zahrabat! *5*
  • LUCINKA

AHOJ LUCINKO!!!
    jsi dobrá moc si tě vážím,tvoje věrná faninka Markét
  • Mějte se krásně

Zdravím všechny Dokonalé, Inteligentní, Krásné, Chytré lidi kam to někam dotáhly. Tím myslím Vás co si léčíte své mindráky na někom, kdo se nemůže bránit takovým ubožákům jako jste VY!!! Jinak přeji příjemný den. *4*
  • nej spěvačka na světě

lucinka je nej spěvačka co znám chtěla bych se sní hrozně moc znáz ale to se mi asi nikdy nepodaří ale je to muj velký sen. a je človíček který je sám sebou je faktis dobrá bude mi 14 a zbožnuju jí už od té dobi co jsem se narodila je faktis nej spěvačka ve vbesmíru je fakt dobráý :) prostě jí zbožnuju *14* *14* *14* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: nej spěvačka na světě

EWA je 100000000000000000000000000krát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Je fajn

Nemám moc ráda tento styl hudby, ale můj názor je ten, že Lucka má každopádně zajímavý a krásný hlas a mně se moc líbí jak vizáží, tak zpěvem a vůbec mě nezajímá co dělá v soukromí protože si myslím, že je to pouze její věc, ale protože je známá a populární, tak se to hold vidí v jiném světle. Média si také něco přidají, takže nemůžu říct jednoznačně co je a co není pravda. Každopádně, když slyším její písničku v rádiu, tak si ji velice ráda poslechnu. A co se týká nějakých vychvalování jiných zpěvaček, tak se obracejte na jejich stránky a tyhle nechte výhradně Lucii Bílé. Jak se tak dívám, tak tady se ta diskuzse zmněnila na úplně něco jiného, než jak to autor zamýšlel.
    • Re: Je fajn

Nezapomeň, Petro, že je demokracie a každý si může vstoupit na jaké stránky chce a také tam napsat svůj názor. To, že spousta lidí Bílou tzv. nemusí, neznamená, že se zde nemohou podívat a napsat svůj příspěvek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit