Přejít na výpis diskuzí

Lucie Šafářová

OSOBNOST 24.4.2007 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

👍👍👍👍👍👍

• bývalá tenistka.

• bývalá tenistka.

• bývalá tenistka.

• bývalá tenistka.

• bývalá tenistka.

• druhořadá bývalá tenistka,není to Ion Tiriac!

• Luky1987

Je tak stará jako já. Já jsem se narodil 15.2.1987😉

• Blahopřeji k dalšímu titulu.Jedna z mála českých tenistů,která má charakter.Ještě jednou gratuluji
  • všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí i hodně lásky i to zdraví i jsu tvůj věrní fanoušek
  • Lucko ,ahoj, je mi 60 let,něco jsem v životě v tenisu viděl,třeba finále Davis cupu s Honzou Kodešem,Martinu Navrátlilovou na Štvanici za USA a sám něco nahrál,takže trochu vím o čem to je,obdivuju Tě delší dobu ,jsi bojovnice s úsměvem, oproti některým kolegynímdřeš jako Bára,přeji Ti ať se vyhrabeš z nemoci a hraje Ti to zase!A mám prosbu ,s přítelkyní nám bude 60,rád bych Tě požádal o podpis pro ní a mně Ivana ,Petr,náklady s tím spojené rád uhradímpříp.kontakt na další holky z Fedcupu za stejným účelem,včetně Endrei Hlaváčkové,vynikající deblisce,o to víc nechápu,že přesto,že jsou a Luckou sehrané je opomíjena při nominaci,dík a ať se brzy daří ke Tvé spokojenosti.Petr Jelinek
    pe.jelinek@seznam.cz
  • WOW!Hodnotím pouze turnaj mistrů 2015!Klobouk dolů,za pomoc druhým v postupu!Tady lze mluvit o charakteru,který spoustě lidí,hlavně sportovcům chybí!Nelze soudit podle jednoho gesta,ale mě se to páčí!
  • lucie to, že tě považují za princeznu Paříže si zasloužíš byla jsi naprosto užasná, opravdu gratuluji!!! *3* *14*
  • Lucinko jsi šikulka naše,velká gratulace
  • chce se mi opet a znovu stebe zvracet.
  • gratuluji k nádhernému semi ve wimbedonu a přeji co nejlepší ve vaší kariéře
  • Lucie,
    jsem už starej chlap, viděl jsem a zažil hodně. Tvoji radost a emoce sdílím se slzami v očích, totálně dojatý. Děkuji za skvělý výkon a přeji hodně štěstí k postupu. Holky z Moravy jsou holt nejlepší. Ex-námořník, 56 . *14*
  • Lucko dík, za dnešní výkon v Londýně. Hodně jsi mě potěšila. Držím Ti palce.
    Macek Morava
  • Lucko, Šarapku jste měla na lopatě.. škoda... umím trochu čarovat, tak jsem posílala energii, aby to dopadlo, ale asi málo... snad příště... držím palce do dalších bojů čarodějnice Lvice
  • Ahoj Lucko. Držíme ti. Palce abys. Všechny. Rozdrtila v FedCup *1* *15* *2* *3* *14* *4* Viky a Naty *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit