Přejít na výpis diskuzí

Lucy Griffiths

OSOBNOST 15.1.2008 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: zdechne

přesně tak , smrt si zasloužila alespoň potom co řekla Guyovi ... blbka :D *10*
  • Lucy

Viděla jsem celou třetí řadu Robina Hooda,lucy se objeví až úplně na konci,když bude Robin umírat.
  • catchamouse

zklamání

Byl jsem zklamaný, když Lady Marien zemřela, chtěl jsem, aby žila, pak jsem se dozvěděl že Lucy Griffiths nechtěla točit 3. řadu a tak se nechala v seriálu zabít.
  • Re: zdechne

úplně s tebou souhlasím *3*
  • zdechne

nemám ji ráda aspoň že v Robinovi zdechne *1* *1* *1*
  • Mmm

Moc pěkná holka nejradši bych ji...:Dto si domyslete:)
  • nwm

Jako Lucy je fakt hezká *1* *15* *4* na RH se koukám každej den na fotovz.ic.cz *3*
  • claire.d

Re: R

nee asii, jinak to bude dobre onicem!!!!
  • R

Prostě LUCY je nejhezčí ženská na světě ja bych byl taky nejradši Robinem (Jonasem) a zabil bych gisbrona aby LUCY žila mám jí rád od 8 let ji muluju...a chci aby bylave 3 řadě jinak to bude nuda.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • R

nejradči bych byl robin a zabil gisborna a serifa.Aby LUCY byla živá prostě je to nejkrásnější holka na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • R

Lucy Griffiths musí hrát v 3 řadě
  • Re: docela

když se ti ten serial nelíbí tak se na nej nekoukej! *8*
  • Re: fotky

možná tak 3 dny
  • Re: Re: hrozba

jj *5*
  • Lamas

Takže je to nej ženská na světě a jako celým já chci být Robinem (Jonasem) ...Prostě je LUCY nejhezčí na světě *14* *14* *14* *14* *14*
  • fotky

prosím vás za jak dlouho se tady objeví fotky když je tu dám??
  • WoW

Kotel pěkná holka!!!! *14*
  • Re: Jen pro vaši informaci

Ovšem v nějakém nedávném rozhovoru s Richardem Armitagem alias Gisbornem jsem četla, že tak úplně nepřijal rozhodnutí autorů nechat Marian na konci druhé řady umřít...Ale taky jsem narazila na informaci, že "Lucy už podepsala smlouvu na třetí řadu", takže těžko říct. Tipuju,že se tam objeví v Gisbornových snech a výčitkách...nechme se překvapit! Teď by měla natáčet něco úplně jiného než RH, už si ale nepamatuju, co to bylo, když tak si to dohledejte na www.robinhood2006.com - je tam odkaz.
  • Jen pro vaši informaci

tak opravdu třetí série se právě natáčí, a nikdo si není jistý jestli opravdu mariana umřela. I sama lucy nepřímo potvrdila že by se měla vrátit.
  • krása

děsná kráááááááása *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit