Přejít na výpis diskuzí

Luděk Sobota

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honzis

pošly mi taky nejaký fotky na flertos@email.cz
  • :o)

L.Sobota je proste boží!!!!!!
  • luděk

myslím,že l.s.je největším hercem všech dob
  • Má pěknýho, ale trochu namyšlenýho syna... Je superhvězda ve volejbale:oD!!!!!!
  • ***F*A*N***C*L*U*B***

Pojďte,založíme fanclub Luďka Soboty.Zaslouží si to. *4*
  • pomoc...:)

potrebovala by som zistit ako sa vola jeden film, v ktorom hra ludek sobota.film sa vola priblizne "jeste vetsi blbec, nez sme doufali". dakujem vopred, moc to potrebujem vedieť...
  • přání

Milý Luďku
    Přání k Vaším narozeninám všechno
    nejlepší hlavně pevné zdraví,štěstí
    a dobrou pohodu do dalších let.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)
  • MIlý Luďku
    Všechno nejlepší k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví!!!! *4*
  • práce

Vážení přátelé, měl jsem možnost spolupracovat na jednom pořadu s panem mistrem Sobotou. Také mám možnost díky netu mluvit s Vámi...Moje parketa ja sport a můžu Vám garantovat, že setkání a práce s umělci formátu pana Soboty je motivací i pro nás reprezentanty ČR v úpolových sportech... Kdokoliv dnes může hovořit a komentovat ale já jsem zvyklý podávat výkon, na který jsem připravený jako závodník a profesionál. Pan Sobota je profesionál připravený zahrát co mu scénář dovolí a tak jako před X lety i dnes opět v TOP TEN classe...Letos jsem obhájil po šesté titul mistra Evropy v úpolových sportech a stejně jako před X lety si mistra Vážím jako kluk, táta, možná i umělec ale hlavně jako človíček, kterž dokáže ocenit profesionalitu a "kumšt" ....Váš Vladimír "Dragon" PS: Pište jen s podpisem a kontaktem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit