-
chyba
Dovoluji si upozornit na opakovanou chybu. Kniha fejetonů Sólo pro psací stroj není dílem Ludvíka Vaculíka, mám to potvrzeno přímo od něj. Řečeno jeho slovy "to by patřilo vyškrtnout". AJ -
Upozorňuji na chybu v životopise Ludvíka Vaculíka. Narodil se v Brumově, nikoli v Broumově, jak mnozí často pletou a takto spletou...Jinak přeji Ludvíkovi hodně zdraví do dalších let a ať stále tvoří...a zpívá...
-
Pozdě, ale přece ..
Před lety jsem dostala náhodně jeho Český snář od tety, která ani netušila, jak velký dárek mi dává. Tímhle omylem jsem objevila jednoho z mých nejoblíbenějších českých spisovatelů. Přeji mu, aby se mu splnilo, co si sám přeje. A nám něco nového ke čtení. *4* -
-
Re: Pozdě, ale přece ..
Měla bych dotaz. Po Českém snáři měla být napsána kniha Hlasy. Zmiňovala se o tom V.Galatíková v medailonu v televizi ČT. Nevíte o tom něco? Děkuji, Katka -
-
Re: Re: Pozdě, ale přece ..
Myslím, že se to jmenovalo Ohlasy na Vaculíkův Český snář, byly to reakce lidí, zmiňovaných v Českém snáři. Vyšlo to někdy v první polovině 90.let, asi tak 1992. Je to trochu jako další vrstva, přidaná Českému snáři.Taková lazura, která některé události a lidi ještě lépe probarví a dotvrdí pravdivost celé té sondy. Snář mám mimochodem moc ráda, ta Vaculíkova poctivost a zároveň přesnost , výstižnost a barevnost vyjádření...trochu jsem se do něj zamilovala, když jsem to četla. -
-
Re: Re: Re: Pozdě, ale přece ..
Tak přesně se to jmenuje Hlasy nad rukopisem Vaculíkova Českého snáře, a ještě nedávno to nabízela distribuce Kosmas.
-
-
-
Re: Pozdě, ale přece ..
Souhlasím s Vámi v plném rozsahu-pozdě ale zaplať Bůh.Je mi podstatně víc než Vám ale myslím že mi to hodně dalo
-
-
šok
Opravdu si myslíte, že kdyby to bylo, přesně naopak a ČSSD by vyhrála volby, že by ji pan Topolánek s ODS státotvorně podpořili při sestavování nové vlády...? Přeji hodně zdraví a naivitu úměrnou věku. Břetislav Olšer *1*