-
oprava
Prosím, přestaňte šířit nesmysly. Otcem Ludvíka XIV.byl Ludvík XIII. Ludvík VIII. byl francouzským králem v letech 1223-1226. A i kdybyste počítali krále podle dynastií (což se nikdy nedělá), tak z rodu Bourbonů byl Ludvík XIV.teprve třetím v pořadí po Jindřichovi IV.Navarrském a Ludvíkovi XIII. *10* -
-
Re: oprava
Ano, to je pravda, ale teď jsem četla nový životopis Ludvíka XIV. ,kde se zcela nepokrytě píše, že jeho otcem je kardinál Mazarin a zpochybnili i otcovství Ludvíka XIII. k mladšímu synovi Filipu Orleánskému. Ludvík XIII. byl již v té době tak nemocný, že prý dítě zplodit nemohl. Navíc byl homosexuál a mysogin /nenáviděl ženy/. -
-
Re: Re: oprava
A ještě Ludvík XIV. byl prostě král a kdyby nebyl Bourbon tak i tak s tím po 400 letech nic neuděláš takže než bude vynalezen stroj času a automatický ničič stráže Ludvíka XIV. tak mu můžeš udělat vzorky a pokud jeho otcem bude Mazarin tak ho sesaď z trůnu a pohodlně se tam usaď a s klidem řekni: jsem královna a jsem krásná *14* -
Myslím Daničko, že bude lepší se držet oficiálních faktů a nedělat z ničeho velké záhady *16* -
No prosímtě,Ludvík XIII. sice byl homosexuál ale kdo byl potom otcem Filipa D´Orleán????Mazarin!Ludvík XIV. byl plnohodnotný Bourbon,narozdíl od Filipa D´Orleáns!
-
-
-
Ludvík XIV-vyráška,uráška
V jedné knize jsem četl že mu naskočila vyráška.A když si Ludvík sundal ponožku upadl mu prst!!!!!!!A nějaký hrabě se k Ludvíku XIV otočil zády (a to bylo zakázané)!!!! -
...... *16* *16* *12* *12* *12*
-
to se mi libi vite proc protože je to super
-
přesně *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
dobže azryz
-
na nic
-
kde je kral ludvik *9*
-