-
Latinák je dalšia naša súčasná celebrita, ktorá stojí za houby herec o ničom a nesympatický
-
-
práveže nesouhlasím, jsem čechoslovák žijící na Slkovensku ..... Latinák je sympatak, nevím jestli umí hrát .....
-
-
Televíziu nesledujem už desať rokov aj viac hádam a mám pokoj od všetkých našich súčasných hereckých polien
-
V pohode
-
-
Už prestaň láskavo
-
-
je to skveli a vtipny typek hlavne v particce
-
Všetko najlepšie!! ♥ Si úžasný herec a mám ťa veeeľmi rada! :3 ♥
-
LUKÁŠI....Hodně radosti a elánu do života přeju nejen k narozkám....
...poprvé se mi stalo,že někoho z toho ranečku šoubyznysového fááákt obdivuji....ty a Peťa .....jste nejnejneuvěřitelnější majstři improvizace...jste překrásně barevní...tím myslím pestří....tvořiví a všestranní... A mile hraví (aj nechybí chytrost a špetka poetiky)...
...Týýýjo.....to by bylo s vámi zajít na pivko....mě právě taková určitá hravost u lidí obecně hodně chybí.....no to ale už odbíhám...
...česká Partička je tak nízcevulgární a přitroublá až nejapná....ta mě ni nezaujala natož rozesmála .....
....tak miláškové...ať se práší za kočárem.... *3* *14* *3* drží palce Majdaléna ze Zbraslavi u Prahy ....... *3* -
Neskutečně sympatickej a velmi vtipnej a pohotovej člověk. A navíc docela pěknej.
-
Je super ja ho zbožnujem hlavne v partička.
-
Lukyyy, všetko najlepšie!!!! Prajem vela síl a stále dosť neubudúceho úspechu!!!!(nielen s Partičkou!!!!!) *1* *3*
-
*4* *4* máám ho hrozne móc ráda hlavne kdyz je v particke *3* *3*
-
všn nejlepsi k narozeninam *2*
-
Je vynikající i ve filmu Radima Špačka Pouta .