-
miluju je *14*
-
V něčem souhlasím, ale v něčem ne. Zpívá dobře a nevypadá špatně, ale zase chápu, že je divný říkat, že ho milujete, když ho ani osobně neznáte? Co kdyby jste nenáviděly to jak se dloubá v nose, krkání apod? Dělal by věci, které nesnášíte? Je v pohodě, že vám příde hezkej a jako dobrej zpěvák, ale je divný říkat o někom, že ho milujete... je to jako bych řekla: ,,Miluju Santa Clause!!!"
-
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to je trapný že někdo píše tak trapný komentáře co si o sobě myslíte vy FIFLENY jo pochopím že tu píšete že ho milujete že je užasnej TRAPÁCI to je pravda oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Nechtěla bych
-
Teda je fakt užasnej zpěvák a je moc hezkej *1* *14* *14* *14* Fakt se mi moc líbí vlasy i piercing dokonalonalost sama *2*
-
on je cely božíí krasny nadherny je dobře že ho znam *14*
-
Má dokonalé vlasy v She looks so perfect. Je božííííí *14* *14* *14* . A boží je i ten piercing. *14* *14*
-
Ted mu ty vlasy moc nesluší v tom klipu amnesia
ale jinak je boziiii nejvic je proste neeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj!
is best *14* -
Má úžasné ďolíčky na tvářích!
-
-
To je pravda ×)
-
-
Jak můžete vědět jak se chová,píšete tady že je dokonalý atd..nemusí se chova takhle i v reálu..ale každopádně se mi jejich písničky líbí :):X
-
Luke je dokonalý a mám ho moc ráda, ale nechápu některé faninky, které si myslí, že si ho vezmou a tak (nebo, že je bude milovat). Je opravdu pěkný a zřejmě i chytrý, ale pořád ho neznáme osobně, takže bychom neměli říkat slova "Miluji Tě Luku!" Ale zase uznávám všechny jeho klady a myslím, že záporů má velice malinko.