Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chci jít na jeho koncert *9* *13*
    • Co tam?
      • A co ty tady?
    • vaness123v
      *jejich koncert
      Ve skupině není jenom Lucas ;)
  • Luke is so adorable:333333 *14*
  • Nehádejme se,jestli luka máme rádi,nezáleží na t jestli sme starší nebo mladší.máme u něho šanci každá.=)
    • Ty seš DEBBIE nebo spíš DE*IL?
  • je božíííííííííí *14* *3* *15* *2* *1* *4*
    • Ehm... *7*
  • Je ráno, ale keby ste vedeli čo sa mi v noci o ňom snívalo, bboli by ste úplne zarazené. Išlo tam o to, že ma pozval na ich kncert, kde sme si dali našu prvú pusu.
  • Baby, ja som síce o 5 rokov mladšia ako on, no aj tak musím povedať, že som do neho úplne zbláznená.
  • Luke je ten najúžasnejší chalan aký môže byť viem, že s ním nikdy nebudem chodiť ale aj tak je pekný *4* . On má 17 a ja mám 15 viem že so mnou nebude chodiť ale je to úžasný chalan akého poznám :3 :)
  • Luke je najkrajší a najsuper ..a keďže chce mať o 2 roky mladšiu babu :3 ..tak máte šancu ;) a tajne dúfam že sa niekedy dostanem na ich koncert lebo sú úplne bohovský :3 Takže baby ktoré ste sa narodili 99 tak dotoho :D :3 A aby som nezabudla mám strašne rada aj Asha ;)
  • Baby, baby, nehádajte sa veď som dva roky bola jeho suseda, tak ja mám väčšiu šancu, že so mnou bude chodiť, ale v skutočnosti je ešte krajší ako na fotke, môžem Vám povedať :D
  • This is the best Guy in the world!! I love you Luke so much =)**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit