-
Happy ester blbci
-
-
Nauč se anglicky Niallerko.A když jsi nedostala pomlázkou třeba aspoň uschneš :D:D *1*
-
-
To tezko bLbko
-
-
Hmmm.I ten největší blbec časem odpadne *2*
-
-
To je pravda *1* Snad to tak bude a konečně přestane prudit *2*
-
-
No tak tobě "taky" blbko.Doufám,že tě někdo dopoledne tak zpráskal pomlázkou,že si tři týdny nesedněš:D.Jo vrátila ses a co??????Tvoje pitomý komentáře jsme prežili tak přežijem i ty nový *6* *6* *6*
-
-
Nikdo mne nespraskal klarino
-
-
No a?Mě je to jedno....
-
-
-
-
Kdyby 5SOS videli co tady pisou directionerky tak si asi reknou ze toto neni normalni aby tady chodili kdyz je nemaji radi...
-
-
Přesně a vždycky když se jich na to někdo v komentu zeptal tak neodpověděli to je "záhada" *3*
-
Jo no taky si to myslim.Aspoň,že teď daly pokoj *4*
-
-
Nedaly
-
-
Hele potrefená husa se ozvala *15* *5*
-
-
-
-
nechte toho to že někomu se líbí něco jinýho neznamená to že o tý druhý skupině hned musíte psát že jsou to teplouši a další debilní narážky na ně navíc co děláte na lukeyho stránkách když ho nemáte tak rádi budte si na stránkách svojich 1D většina directionerek je stejnak vypatlaná (nemyslim tim directionerky který neotravujou proti 1D nic nemam docela ujdou) myslíte kdyby nebyla minimalně čtvrtka z nich vypatla ná tak by sem npsaly o 5SOS takový věci nebo víte o tom že když odešel zayn z 1D tak 2 000 directionerek spáchalo sebevraždu a tomu říkam opravdu vypatlanost jedna directionerka zabila kvůli nim svýho psa pí*a a udělala si s tim fotku vratte se na svojí přiblblou stránku úplně ste mi zhnusily 1D děkuju navíc pro zajímavost kluci z 5SOS mají 1D rádi tak toho nechte dokonce Lukey řekl že je i poslouchá tak nevim proč se taky hádáte akorát se strapnujete *12* *16* *16* *10*
-
-
Přesně tak *1* Ale to proč sem začali lízt se asi nedozvíme,ani totiž nevědi co a proč dělaj!!! *15*
-
-
Proč se tady hadate nechte toho :(( Lukyček<333333333 a ti 3 jsou super 5sos jsou super miluju Lukyčka Hemmingsa <3333333333333333 :*
-
-
To já taky"),ale když sem o něm a ostatních z 5SOS píšou vymyšlený blbosti tak je prostě bránim...
-
-
Ja ho miluju toho Lukycka <3333333333 a tu skupinu taky branim 5sos super :) moje zlaticko Luky miluju te :* ;*
-
-
-
páni koukám na to že za tu dobu co sem byla pryč se to tu hodně hejblo ale kdo si čet můj komentář tak sem říkala že ještě 1 komentář a začnu prudit já a taky že jo právě teď hned du na 1D
sem na temný straně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
A nejblbější jste tady vy dvě. *1*
-
-
Hele řekni mi kolik je ti roků
-
-
A kolik je tobě?Tipuju,že max.12 *1*
-
-
A představ si že ne je mi 15
-
-
A mě 17.
-
-
No a co mám kámošku které je 23 a ta na tebe nemá *1* *1*
-
To urcite mne a louinerce je 15
-
-
-
-
-
-
-
-
Řekněte mi kdo je tady blbější než 5sos a 5sos fanoušci. Hele zlatíčka 1D jsou 1D a je nikdo nepřekoná jasný *5* *5* *5* *5*
-
-
Hele nemotej se do konverzace dospělých. *15* *3*
-
-
Di nekam miminko at ti da maminka mlicko a si drsna jak hladka mouka
-
-
A ty si drsná jak tvý neoholený nohy. *1*
-
-
Ja mam oholeny nohy a ne bobry jako ty *1**1**1*
-
-
Tak určitě.Jdu na stránky těch tvých frajerů. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
A nebo si dej radši mlíčko ty *2*
-
-
Ne diky di cucat dudlik
-
-
-
-
Presne BFF
-
-
Jdi se vycpat *15*
-
-
Ty si tu stech k*av nejvetsi
-
Ty muzes
-
Ty
-
-
ale i Zaylerka i Nicole L i 1LTD atd
-
-
Všechny ste stejně trapný ubožačky k tomu si můžete pogratulovat *6* *6* *6* *3*
-
-
-
Ta taky
-
-
-
A verulove 1D
-
-
-
Tak už to pochopte hlasujete někde pro něj asi ne ale my Czech Directioners hlasujeme na zahraniční ocenění
-
-
-
-
Souhlasim s Klárou a něco ti napíšu ty nepovedená directionerko.Harry Styles-Hnusnej Slizoun, Niall Horan-Namyšlenej Homouš, Liam Payne-Lacinej Podvodník ,Zayn Malik- Zakopanej Metrosexuál,Louis Tomlinson-Lhář a Teplouš.Tak si to zapamatuj a jdi prudit někam jinam!!!!!!!!!!!!P.S.Mám z tebe fakt srandu,ty ubožačko *1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
Jo Luke Hemmings ~devk** deb*l ,Ashhon Irvin Biosexual,Michael clifford ,namyslenej blb Calum Hood slizounek az bych blila ani ty zrudy neumi spivat no fuuuuuj i ja lip spivam i deb*l justin proste cur**ci no boze vetsi hnusaci nez sou oni sem nevidela
-
-
To bych tě chtěla vidět jak zpíváš.Při tvým zpěvu praskaj okna,ne?A ty tvý teplouši nezpívaj,ale skřehotaj!A už to nebude dlouho trvat a rozpadnou se.A divim se,že se ti při tvý nízký inteligenci nelíbí Justin,protože to by k tobě sedělo. *15*
-
-
Proboha hele nechodíš ty náhodou do 1 třídy? jsi trochu divná a to 1 bývají
-
-
A kam chodíš ty?To bude nějaká zvláštní škola pro podprůmněrný ubožáky,protože ty si zrovna ukázkovej případ *15* *15* *15* *15*
-
-
A ty do jeslicek
-
-
-
neřeknu protože nechci aby jste to věděli ubožačky
-
-
Chodim na gympl na rozdíl od tebe ty k*ávo.
-
-
ta Directionerka prý chodí na gympl a i já umím gramatiku lépe jak ona a to jsem na základce :D 5sos fans army ✌❤
-
A představ si to že já taky já jsem taky chytrá výš
-
-
-
-
-
-
Ahojky hele slyšeli jste tu super novinku?1D se rozpadají!!!!No fakt.Teď jsem četla,že Zayn Malik odchází.Sekl jim s tim a nedokončil ani turné!!!Bomba co?A directionerka to konečně má *15* *15*
-
-
No a ale ostatni zustavaj
-
A co jako? to je bomba jo? Ty si běž radši lehnout ty ubožáku! abys chcípnul!Moc mě ne*er
-
-
Náhodou je to fakt dobrý,že konečně odešel.Nebude to trvat dlouho a 1D se definitivně rozpadnou. *1* *15* *4* *2*
-
-
Ty kra** nerozpadli se
-
Di so p+++ kRavo a oni sou furt blbko blBa ze si neposlouchas ti voje deb++ sosaci
-
-
Ty seš ta největší k*áva directionerko!A já už přišla na to proč akorát pořád 5SOS pomlouváš.Protože sama seš hnusná tak se akorát snažíš nahnat si sebevědomí.A jo určitě se vzhledem hodíš k těm svým 1Debilům.
-
Ale tam můžeš jít ty:D.Já neříkám,že se rozpadli(zatím ještě bohužel ne),jenže to brzo přijde").P.S Určitě propadáš z češtiny,protože nenapíšeš ani jeden komentář bez hrubek *1* *1*
-
-
No a a s cestiny nepropadam to dela ma mala klavesnicka na mobilu
-
-
-
-
Jdi do pr... *1*
-
-
Taam muuzes jit ty
-
-
Moje rec
-
-
-
Niallerko a vadi ti to ze treba se naam libi 5SOS a ne 1D?
-
-
A víš co se poděl? Že jsou obě skupiny stejný :'DDD tak vám sem něco napíšu vy si vůbec do huby 1D neberte protože mi to o 5SOS taky neříkáme :D takže jestli nechcete mít problémy radši zalezte a držte si ty nevimáchaný huby zamčený! :)
-
-
Nauč se psát!!!Nevymáchaný je s tvrdym y.Až se naučíš psát zavřem hubu,teď jí drž ty,nádhero!!
-
-
Di nekam
-
-
A nebo di někam ty *6* *6* .....
-
-
-
-
Přesně tak my je máme na rozdíl od tebe rádi.Fakt je trapný jak nám pořád cpeš pitomí 1D *16* *12* Ty si myslíš,že tady o ně někdo stojí když si na osobnostech u Lukeyho???
-