Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš úplnou pravdu,jsou to odpadlíci *16* *16*
  • jo a na víc se ty vaši 1D rozpadaji a já mám dojem že vy se z toho taky rozpadáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *10* *12* *11*
  • Každý má právo říct svůj názor ať se někomu libí nobo ne
  • Vsude se pletou 1D a pisou ruzny nadavky atd. na 5SOS a ja nwm kde jeste.Kdyz mate radi 1D tak si piste na jejich stranku a nemusite aspon komentovat 5SOS kdyz se vam nelibi :)
  • To asi tezko Niallovi se libi Demi Lovato Zain s perrie edvards Harry s taylor swifl liama ne im
  • Niallerko už sem vážně nic nepiš.Všichni už tvůj názor znají a už nás to nebaví poslouchat pořád dokola.
  • Niallerka my vám taky nepíšeme na one directon že to jsou přeslazení gayové (což taky jsou)!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Znáš Imagine Dragons, Maroon 5, OneRepublic, Bastille, 30 seconds to the Mars? Pořád si troufáš tvrdit, že na ty tvoje trapáky nikdo nemá? Co by asi dělali, kdyby nebyly mokrý třináctky? *11*
  • Bla bla bla
  • Jděte si prudit někam jinam *16*
  • *1*
  • souhlasím s Niallerkou
  • L.K se mi nelibi ale Niall Horsn jo
  • Nail H. je hezkej ale n Luka a HS nemá
  • Je to fakt sexouš ale na HS nemá.
  • skajler545
    já mám ráda všechny protože sou božský
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jo souhlas jsou nejlepší *14* *1*
  • Písničky "She look so perfect" a "Don´t stop" jsou super *15* *15* *15*
  • presne 5SOS sú naj naj naj naj naj naj naj ich sa nedá prekonat 1D sú divný a hlavne Harry Styles *7*
  • Páni,jak to tady pročítám tak si myslím že si ho většina všimla až když začal zpívat.neznáte ho osobně a hned že ho milujete......Dobře možná ano ale neni to divný???????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit