Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday.. You are perfect singer and you´re nice :) Happy B-day <3
  • Všechno nejlepší *14*
  • Prajem mu všetko najlepšie do života, aby bol šťastný a zdravý a vždy sa usmieval :)
  • Happy B-Day Lukey!
  • adelka8181
    Vše nej!! *14*
  • Ty jsi můj člověk! *1* Taky jsem donedávna nevěděla co je 5SOS, ale musím uznat, že písničky mají dobré. *4*
  • Proč je tu napsané, že dnes slaví 17, když slaví 18? O.o o.O
  • Já jsem nejlepší;) poslouchej si koho chceš ,mě je jedno ..Ale nejlepší jsme já a ty a ostatní mi nešaháte ani po kotníky ;))
  • Ále no na mnňe nemáš poslouchám jejich písničky héééč:DDDD Jako si fakt myslíš že si nejlepší?:D
  • Nechci nic říkat , ale celkem se tu ztrapňujete samy před sebou :DD vsak ani jedna z vás na něho nemá , tak co si slibujete...
  • měří 185, myslím, podle Who's Dated Who tam to má napsaný *3*
  • Měří 6ft 4in tudíž 193cm.
  • Možná pro tebe. My tady píšeme o Lukovi, tak nevím co sem zase s*reš Nialla z 1D ... todle je diskuze o Lukovi a ne Niallovi.
  • Ja mám s nimi fotky, takže baby na mňa nemáte *3* *14* *14* *14*
  • Pokud myslíš ten jak ty říkáš "pírsing",tak ten se píše piercing.
  • Ehm... *7*
  • Ty seš DEBBIE nebo spíš DE*IL?
  • vidět je naživo je dokonalé <3 :3 byla jsem v Německu na koncertě, kde byli jako předskokani .. bylo úžasné je potkat <3 :3 ty fotky, dokonalý smích a dobrý pokec :3 chtěla bych ten čas vrátit zpět. Splnil se mi druhý sen z několika a jsem za to 100% ráda .. přeju všem ho potkat <3
  • I love you *14* *14*
  • Pokus jsi, jak píšeš "Directionerka", tak by jsi je měla určitě znát, protože jezdily a jezdí s 1D na jejich turné. Jsou jako předskokani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit