-
Hlavně že ty máš gramatiku úplně v háji
-
To je pravda *1* Snad to tak bude a konečně přestane prudit *2*
-
Nauč se anglicky Niallerko.A když jsi nedostala pomlázkou třeba aspoň uschneš :D:D *1*
-
Hele potrefená husa se ozvala *15* *5*
-
*všech
-
Jak já si u všechny čtyř čtu ty komentáře tak zjišťuji že 1D mají vážně hrozné fans.... Nedivím se že Zayn odešel
-
Ja ho miluju toho Lukycka <3333333333 a tu skupinu taky branim 5sos super :) moje zlaticko Luky miluju te :* ;*
-
No a?Mě je to jedno....
-
Nikdo mne nespraskal klarino
-
No tak tobě "taky" blbko.Doufám,že tě někdo dopoledne tak zpráskal pomlázkou,že si tři týdny nesedněš:D.Jo vrátila ses a co??????Tvoje pitomý komentáře jsme prežili tak přežijem i ty nový *6* *6* *6*
-
Happy ester blbci
-
Nedaly
-
Přesně a vždycky když se jich na to někdo v komentu zeptal tak neodpověděli to je "záhada" *3*
-
Jo no taky si to myslim.Aspoň,že teď daly pokoj *4*
-
Kdyby 5SOS videli co tady pisou directionerky tak si asi reknou ze toto neni normalni aby tady chodili kdyz je nemaji radi...
-
Přesně tak *1* Ale to proč sem začali lízt se asi nedozvíme,ani totiž nevědi co a proč dělaj!!! *15*
-
nechte toho to že někomu se líbí něco jinýho neznamená to že o tý druhý skupině hned musíte psát že jsou to teplouši a další debilní narážky na ně navíc co děláte na lukeyho stránkách když ho nemáte tak rádi budte si na stránkách svojich 1D většina directionerek je stejnak vypatlaná (nemyslim tim directionerky který neotravujou proti 1D nic nemam docela ujdou) myslíte kdyby nebyla minimalně čtvrtka z nich vypatla ná tak by sem npsaly o 5SOS takový věci nebo víte o tom že když odešel zayn z 1D tak 2 000 directionerek spáchalo sebevraždu a tomu říkam opravdu vypatlanost jedna directionerka zabila kvůli nim svýho psa pí*a a udělala si s tim fotku vratte se na svojí přiblblou stránku úplně ste mi zhnusily 1D děkuju navíc pro zajímavost kluci z 5SOS mají 1D rádi tak toho nechte dokonce Lukey řekl že je i poslouchá tak nevim proč se taky hádáte akorát se strapnujete *12* *16* *16* *10*
-
To já taky"),ale když sem o něm a ostatních z 5SOS píšou vymyšlený blbosti tak je prostě bránim...
-
Proč se tady hadate nechte toho :(( Lukyček<333333333 a ti 3 jsou super 5sos jsou super miluju Lukyčka Hemmingsa <3333333333333333 :*
-
To ale neznamená,že je musí všichni povinně milovat a poslouchat jejich písničky *7*