Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty kra** nerozpadli se
  • Jo Luke Hemmings ~devk** deb*l ,Ashhon Irvin Biosexual,Michael clifford ,namyslenej blb Calum Hood slizounek az bych blila ani ty zrudy neumi spivat no fuuuuuj i ja lip spivam i deb*l justin proste cur**ci no boze vetsi hnusaci nez sou oni sem nevidela
  • Souhlasim s Klárou a něco ti napíšu ty nepovedená directionerko.Harry Styles-Hnusnej Slizoun, Niall Horan-Namyšlenej Homouš, Liam Payne-Lacinej Podvodník ,Zayn Malik- Zakopanej Metrosexuál,Louis Tomlinson-Lhář a Teplouš.Tak si to zapamatuj a jdi prudit někam jinam!!!!!!!!!!!!P.S.Mám z tebe fakt srandu,ty ubožačko *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • Ty seš ta největší k*áva directionerko!A já už přišla na to proč akorát pořád 5SOS pomlouváš.Protože sama seš hnusná tak se akorát snažíš nahnat si sebevědomí.A jo určitě se vzhledem hodíš k těm svým 1Debilům.
  • A nebo di někam ty *6* *6* .....
  • Ale tam můžeš jít ty:D.Já neříkám,že se rozpadli(zatím ještě bohužel ne),jenže to brzo přijde").P.S Určitě propadáš z češtiny,protože nenapíšeš ani jeden komentář bez hrubek *1* *1*
  • Presne
  • Di nekam
  • Taam muuzes jit ty
  • Di so p+++ kRavo a oni sou furt blbko blBa ze si neposlouchas ti voje deb++ sosaci
  • Náhodou je to fakt dobrý,že konečně odešel.Nebude to trvat dlouho a 1D se definitivně rozpadnou. *1* *15* *4* *2*
  • Nauč se psát!!!Nevymáchaný je s tvrdym y.Až se naučíš psát zavřem hubu,teď jí drž ty,nádhero!!
  • Jdi do pr... *1*
  • Moje rec
  • No a ale ostatni zustavaj
  • tebe bych seřezala že bys ses s toho posral* ty mr*ko skurven* abys chcípla ty hnusko! bez tak si tak hnusná že by si o tebe nikdo neopřel ani kolo :'D
  • A víš co se poděl? Že jsou obě skupiny stejný :'DDD tak vám sem něco napíšu vy si vůbec do huby 1D neberte protože mi to o 5SOS taky neříkáme :D takže jestli nechcete mít problémy radši zalezte a držte si ty nevimáchaný huby zamčený! :)
  • A co jako? to je bomba jo? Ty si běž radši lehnout ty ubožáku! abys chcípnul!Moc mě ne*er
  • Ahojky hele slyšeli jste tu super novinku?1D se rozpadají!!!!No fakt.Teď jsem četla,že Zayn Malik odchází.Sekl jim s tim a nedokončil ani turné!!!Bomba co?A directionerka to konečně má *15* *15*
  • Přesně tak my je máme na rozdíl od tebe rádi.Fakt je trapný jak nám pořád cpeš pitomí 1D *16* *12* Ty si myslíš,že tady o ně někdo stojí když si na osobnostech u Lukeyho???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší