Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo tak to je dobrej nápad konec vzájemnýho pomlouvání *3* *4*
  • tak co kdyby sme se na ty hádky mezi fanoušky 1D a 5SOS vybodli a každej si bude hledět svýho ????????????????????????????????
    byla bych ráda kdyby to takhle fungovalo
  • Já asi taky *15* *14* *14*
  • Kukynka Já bych mu to řekla. *14*
  • skajler545 já s tebou rozhodně souhlasim*3*,tvoje chování je dost ubohý *16*
  • nailerko už by si mohla přestat všichni víme co si myslíš my tě za to nevidíme že máš ráda něco jinýho ani by sme sem nepsali že si TRAPKA atd. ale ty to tady přemíláš pořád do kola a nás už to fakt ale fakt nebaví'!!!!!!!!! tímhle akorád dokazuješ že si rozmazlená fiflena který rodiče koupí všechno o co si řekne a vždycky musí bejt po tvým!!!!!!!! dokud všichni tady nepřestoupí na 1D nepřestaneš nás prudit i když tě docela chápu prostě si rozmazlená holka kterou kvůli tomu nikdo nemá rád a tak se snažíš se trochu zviditelnit tím že prudí ostatní ale pokud mám mluvit za sebe já bych 1D snesla všichni sme fanynky a oni sou kámoši tak proč nás všechny rozhádáváš?????????? spousta fanynek 1D si hledí svýho tak proč to neděláš taky?????????? my by sme to taky dělaly kdyby si sem ty pořád nevnucovala svůj názor!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SE NAD SEBOU ZAMYSLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *16* *13* *9* *8*
    • Tak jo mas pravdu ale mama mi vse dat nemuze a mam,dost kamosu ale proste je nesnasim ale uz jim nebudu nadavat a sem prava Niallerka,ale fanousci 5sos nevydavejte se za mne na 1D zdar
    • moje řeč *4*
  • A zajímalo by mě jestli byste mu to řekli do očí, že ho milujete
  • Já ho znám osobně a na 99,9% nemá šanci ani jedna znás-ŠKODA
  • Harry S. a Niall H. chtěji odejít
    možná si uvědomili že to co zpívaj je trapný a oni sou eště horší a spívaj příšerně jedinej kdo umí trooooochu zpívat je Niall zbytek je technicky upravenej teda on taky ale tak moc asi chtěji dát prostor lepším kapelám jako třeba 5SOS!!!!!! *2* *3* *15* *15* *8*
    • Ale máš smůlu to byli jen pomluvi a 1D aspon nezpívaj na playback 5sou sou jen podělaný čurač** tak one by spíš mněli vypadnou ze světa a 5sos sou na scéně díky 1D jestli to nevíš a pak je 5sos hnusně podvedli
      • Ty jsi kr*vá oni jsou nejlepši skupina :P a milují Lukeho
      • zalez
  • Máš úplnou pravdu,jsou to odpadlíci *16* *16*
    • Zalez mokrá fanynko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit