-
Proč je tu napsané, že dnes slaví 17, když slaví 18? O.o o.O
-
-
Trochu LoL
-
-
Ále no na mnňe nemáš poslouchám jejich písničky héééč:DDDD Jako si fakt myslíš že si nejlepší?:D
-
-
Já jsem nejlepší;) poslouchej si koho chceš ,mě je jedno ..Ale nejlepší jsme já a ty a ostatní mi nešaháte ani po kotníky ;))
-
-
xD -_- namyšlená:D oo ksem nejj:D
-
Ty si naozaj myslíš že si najlepsia tak na olkých koncertoch si bola? Kolko ich plagátov máš v izbe?... Ja tiez nehovorím ze som najlepsia ale mám ich straaaasne rada ale poznám naozaj veeeela dievcat ktore im fandia ovela viac kdekolvek su idu za nimi.... takze este stale si myslis ze si najlepsia :/ *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Nechci nic říkat , ale celkem se tu ztrapňujete samy před sebou :DD vsak ani jedna z vás na něho nemá , tak co si slibujete...
-
-
To je pravda že se ztrapňují, ale nemůžeš vědět jestli na něho některá z nich nemá. Myslím si že alespoň jedna určitě.
-
-
Ja mám s nimi fotky, takže baby na mňa nemáte *3* *14* *14* *14*
-
vidět je naživo je dokonalé <3 :3 byla jsem v Německu na koncertě, kde byli jako předskokani .. bylo úžasné je potkat <3 :3 ty fotky, dokonalý smích a dobrý pokec :3 chtěla bych ten čas vrátit zpět. Splnil se mi druhý sen z několika a jsem za to 100% ráda .. přeju všem ho potkat <3
-
-
2.7., Dusseldorf? ; )♥
-
-
I love you *14* *14*
-
Pokus jsi, jak píšeš "Directionerka", tak by jsi je měla určitě znát, protože jezdily a jezdí s 1D na jejich turné. Jsou jako předskokani.
-
čo je na 5sos také úžasné? som directionerka a do teraz som nevedela, čo 5sos je ;D a ani teraz to neviem, ale k životu mi to nechýba.
-
-
Ty jsi můj člověk! *1* Taky jsem donedávna nevěděla co je 5SOS, ale musím uznat, že písničky mají dobré. *4*
-
Tak potom nechápu co je úžasné na 1D ? o.O
-
-
OMG! To zas bude určitě něco hrozného!
-
-
A co? To že se lezeš? To asi jo hele ... :/
-
-
Holky? jak se jmenujou fans 5SOS? :O :3
-
-
5SOS FAM nebo 5SOS Family
-
5sosfamily :33
-
5sosfamily :))
-
Fanoušci 5SOS... říkáme si 5SOS Family... nemáme zatím žádné určité méno...v této doméně zrovna Mike,Luke,Cal ani Ash nebyli moc kreativní :D :]]
-